850 TL'ye ikinci el Logitech G213 alınır mı?

KaanKalay2121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Letgo'da gezerken az kullanılmış Logitech G213 gördüm, sadece garantisi olmadığını ve maksimum 1 ay kullandığını belirtti. Klavyeyi internetten araştırdığımda çoğu kişinin beğendiğini gördüm. Sizce pazarlıksız 850 TL'ye Logitech G213 alınır mı? Bu arada pazarlık yapmadım, pazarlık yaparsam fiyat 700 TL'ye kadar düşer diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Letgo'da gezerken az kullanılmış Logitech G213 gördüm, sadece garantisi olmadığını ve maksimum 1 ay kullandığını belirtti. Klavyeyi internetten araştırdığımda çoğu kişinin beğendiğini gördüm. Sizce pazarlıksız 850 TL'ye Logitech G213 alınır mı? Bu arada pazarlık yapmadım, pazarlık yaparsam fiyat 700 TL'ye kadar düşer diye düşünüyorum.

G213 güzel klavyedir alınır membran bir kalvyede mekaniğin güzel hissini alamazsınız fakat G213 yine de güzel fiyat da uygun tutulmuş. Mekanik bir klavye bulmak mümkün sitede o fiyatlarda.

Hocam hangi birinizi dinlemem lazım anlamadım internetdeki incelemelere ve yazılanlara göre ürün güzel ve gerçekte tuşlarına dokunma şansım oldu yazım hissi güzel gibi.

G213 alınmaz hocam.
Hocam bu fiyata logitech'in hangi ürününü önerirsiniz?

G213 güzel klavyedir alınır membran bir kalvyede mekaniğin güzel hissini alamazsınız fakat G213 yine de güzel fiyat da uygun tutulmuş. Mekanik bir klavye bulmak mümkün sitede o fiyatlarda.
Bu fiyata mekanik logitech klavye göremedim hemde bilek desteği multimedia tuşları falan var hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum :D eğer letgodan bahsediyorsanız bulunduğum yerde bu fiyata mekanik klavye yok diye biliyorum ve elden almak istiyorum.

Garantisi yok en fazla 600 lira eder çünkü muhtelemen tuşların bazılarında sorun vardır.
Yani test edip öyle alın.

Garantisi yok en fazla 600 lira eder çünkü muhtelemen tuşların bazılarında sorun vardır.
Yani test edip öyle alın.

Zaten elden alacağım ondan yana bir sıkıntı yok, gidip test edip alırım ve şu an ürünün sıfırı 1250 TL civarı. Sadece garanti için neredeyse 2 kat fiyat farkı vermek gereksiz olur gibime geldi ama tuşları çalışmıyorsa mecburen sıfır almak zorundayım.

Hocam hangi birinizi dinlemem lazım anlamadım internetdeki incelemelere ve yazılanlara göre ürün güzel ve gerçekte tuşlarına dokunma şansım oldu yazım hissi güzel gibi.

Hocam bu fiyata Logitech'in hangi ürününü önerirsiniz?

Bu fiyata mekanik Logitech klavye göremedim hem de bilek desteği multimedia tuşları falan var hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum :D eğer Letgo'dan bahsediyorsanız bulunduğum yerde bu fiyata mekanik klavye yok diye biliyorum ve elden almak istiyorum.

Hocam farklı sitelere de bakın 2. elde zor da olsa bulabilirsiniz kesinlikle deneyip alın. G213 alacaksanız dikkat edin bazı G213'lerde kronik sorun olabiliyor umarım temiz güzel bir klavye sahibi olursunuz.

Hocam farklı sitelere de bakın 2. elde zor da olsa bulabilirsiniz kesinlikle deneyip alın. G213 alacaksanız dikkat edin bazı G213'lerde kronik sorun olabiliyor umarım temiz güzel bir klavye sahibi olursunuz.

Hocam ilk öncelikle teşekkür ederim inşallah klavye sıkıntısız çıkar. İkinci olarak ise bu klavyede ne tür kronik sorunlar olabilir? Üçüncü olarak Balıkesir içinde elden alabileceğim tek Letgo'daki Logitech klavye bu bir de sarı siteye bakarım orada varsa ona da bakarım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı