Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, bilek destekli mekanik klavye alacağım. Trendyol'dan falan bakınca genelde Rampage çıkıyor. Numpadd tuşları da olan, bilek destekli mekanik klavye önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Arkadaşlar, bilek destekli mekanik klavye alacağım. Trendyol'dan falan bakınca genelde Rampage çıkıyor. Numpadd tuşları da olan, bilek destekli mekanik klavye önerir misiniz?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.226 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #2 Oxygen0 dedi: Arkadaşlar, bilek destekli mekanik klavye alacağım. Trendyol'dan falan bakınca genelde Rampage çıkıyor. Numpadd tuşları da olan, bilek destekli mekanik klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 850 TL mekanik, bilek destekli klavye bulunabileceğini düşünmüyorum. Bütçeyi birazcık yükseltme şansınız var mıdır?
Oxygen0 dedi: Arkadaşlar, bilek destekli mekanik klavye alacağım. Trendyol'dan falan bakınca genelde Rampage çıkıyor. Numpadd tuşları da olan, bilek destekli mekanik klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 850 TL mekanik, bilek destekli klavye bulunabileceğini düşünmüyorum. Bütçeyi birazcık yükseltme şansınız var mıdır?
Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 kerem73 dedi: Hocam 850 TL mekanik, bilek destekli klavye bulunabileceğini düşünmüyorum. Bütçeyi birazcık yükseltme şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer bileşenlerimi değiştirdiğim için anca 1000 belki de 950 yapabilirim. kerem73 dedi: Hocam 850 TL mekanik, bilek destekli klavye bulunabileceğini düşünmüyorum. Bütçeyi birazcık yükseltme şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer alınır mı?Razer Ornata V3 X RGB Low Profile Membrane Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
kerem73 dedi: Hocam 850 TL mekanik, bilek destekli klavye bulunabileceğini düşünmüyorum. Bütçeyi birazcık yükseltme şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer bileşenlerimi değiştirdiğim için anca 1000 belki de 950 yapabilirim. kerem73 dedi: Hocam 850 TL mekanik, bilek destekli klavye bulunabileceğini düşünmüyorum. Bütçeyi birazcık yükseltme şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer alınır mı?Razer Ornata V3 X RGB Low Profile Membrane Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
Muraasaki Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 SPK8614 var 850 fiyat bandında internetten sıfır bulabilirsiniz kardeşim kullanıyor bayağı iyi hocam.
SPK8614 var 850 fiyat bandında internetten sıfır bulabilirsiniz kardeşim kullanıyor bayağı iyi hocam.
Assetto Bağımlısı Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 Oxygen0 dedi: Hocam diğer bileşenlerimi değiştirdiğim için anca 1000 belki de 950 yapabilirim. Hocam Razer alınır mı?Razer Ornata V3 X RGB Low Profile Membrane Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız klavye mekanik değil.
Oxygen0 dedi: Hocam diğer bileşenlerimi değiştirdiğim için anca 1000 belki de 950 yapabilirim. Hocam Razer alınır mı?Razer Ornata V3 X RGB Low Profile Membrane Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız klavye mekanik değil.
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.226 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #6 Oxygen0 dedi: Hocam diğer bileşenlerimi değiştirdiğim için anca 1000 belki de 950 yapabilirim. Hocam Razer alınır mı?Razer Ornata V3 X RGB Low Profile Membrane Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Alınır fakat mekanik değil.
Oxygen0 dedi: Hocam diğer bileşenlerimi değiştirdiğim için anca 1000 belki de 950 yapabilirim. Hocam Razer alınır mı?Razer Ornata V3 X RGB Low Profile Membrane Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Alınır fakat mekanik değil.
Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #7 kerem73 dedi: Alınır fakat mekanik değil. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğim bütçede iyi mekanik olmayınca mecbur onu gösterdim.
kerem73 dedi: Alınır fakat mekanik değil. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğim bütçede iyi mekanik olmayınca mecbur onu gösterdim.
Assetto Bağımlısı Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #8 Oxygen0 dedi: Hocam istediğim bütçede iyi mekanik olmayınca mecbur onu gösterdim. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer %60 klavye kullanırım diyorsanız bu fiyata E-Yooso Z11 var. Bu fiyata numpadli güzel mekanik klavye bulmak zor biraz.
Oxygen0 dedi: Hocam istediğim bütçede iyi mekanik olmayınca mecbur onu gösterdim. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer %60 klavye kullanırım diyorsanız bu fiyata E-Yooso Z11 var. Bu fiyata numpadli güzel mekanik klavye bulmak zor biraz.