850 Watt Full Modüler PSU Önerisi

Tituspullo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 850 Watt Full Modüler ve kaliteli bir güç kaynağı arıyorum. Aslında araştırdığım kadarıyla taleplerimi tam anlamıyla karşılayan ürün (Corsair RM850X) bu.
Bu talepler neler onlardan da bahsedeyim. Belli bir yük altına girene kadar fanın devreye girmemesi, japon kapasitör olması, verimliliğin en az %90 olması, kablo uzunluklarının tamamının 60 Cm'den az olmaması, sleeve kablo ile gelmesi.
Corsair harici, sleeve kablo ile güç kaynağı satan firma varsa da bana denk gelmedi. Diğer firmaların ürünlerinin hiçbirinde sleeve kablo yoksa bu istekten vazgeçebilirim. Madem en uygun bu neden almıyorsun diye sorabilirsiniz. Problem de orada başlıyor. Sleeve kablo sanırım sadece Corsair'in beyaz modelinden çıkıyor ve beyazı piyasada yok. Siyah renkli olanda ise sleeve kablo yok ve ürün sadece 1-2 satıcıda var.
Başka firmaların ürünlerine de baktım mesela; Be Quiet! BN284 Straight Power 11 850W 80+Gold Güç Kaynağı, Seasonic FOCUS PLUS 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-850FX), SilverStone 850W 80+ GOLD Strider Gold S Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST85F-GS) ve dediğim kıstasların hepsini barındırmadığı için tercih yapmadan önce sizlere de danışmak istedim.
Öncelikle belirttiğim özelliklerde gözden kaçırdığım bir ürün var mı? Yoksa bunlar veya bunlar gibi kaliteli ürünlerden hangisini tercih etliyim sizce? Ayrıca öneri yapacaksanız lütfen "kaliteli" ibaresini göz önünde bulundurarak (Everest, High Power gibi markalar dışında) yorum yapınız. Teşekkürler.

Seasonic'te çok güzel bir markadır.

Seasonic tavsiye ediyorum
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim ancak mesajı okuyup sormuş olduklarım hakkında da bilgi sahibiyseniz ve onlara ilişkin bilgiler de verirseniz sevinirim. Mesela Seasonic ama neden? Sleeve kablosu mu var, kablo uzunluğu 60 cm mi? Bu gibi şeylere de değinirseniz sevinirim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör Konuyu görür, ilgilenir misiniz bilmiyorum ancak bir çok ürün incelemesi yapan kişiler olarak yukarıda bahsettiğim gibi ürün önerileriniz var mı acaba?

Son düzenleme:
Corsair RM850X beyazı piyasada yok.

Hocam uzun süre geçmiş ancak kontrol ettiniz mi bilmiyorum, şu an 2 yerde stoğu mevcut.

Evet bu eski versiyon. Sleeve kablolu versiyon değil.
Sleeve kablolu ve standart olmak üzere 2 farklı model var. Yine de ilginize teşekkür ederim. Asus Thor modelini bekleyeceğim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…