850 watt PSU önerisi

Merak ettiğim bir şey var Tier list'i hazırlayan arkadaş bilgisiz mi yoksa çok fazla psu olduğu için hata yapmış olabilir mi?

Bilgisizlik olarak nitelemek yanlış olur. Sınıflandırma kriterleri ile ilgili. Onceki mesajda belittiğim gibi fan ve giriş topolojisi sebebiyle, sınıfı olduğundan daha düşük olan modeller var. Burada kullanılan devre elemanlarinın kalitesi de önemli ve test sonuçlarına da çok fazla dikkat edilmemiş sanırım ki listedeki çoğu model için kapsamlı testler bulmak da zor.

Pek tabii bu tip listeleri kıyas olarak kullanmak faydalı ama mümkünse incelemeler, ayrıştırma konusunda daha net verilere ulaşmayı sağlayacaktır.

Teşekkürler hocam açıklamalarınız için. Şuanda 7800xt ekran kartım var ilerde 9070xt ye geçmeyi düşünüyorum onun için uzun zaman götürecek PSU arıyorum GF3, FSP Vita ve Raijintek Ampere arasında kaldım hangisini önerirsiniz Ayrıca 850w yeterli olur mu almışken 1000w mı almalıyım? Bunların haricinde bir sorum daha var anakartım daha gelmediği için deneyimleyemedim. Şuan elimde BX1 650w Psu var 7800xt yi çalıştırır mı?

ASUS Prime AP-850G 850W model hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.

ASUS Prime AP-850G 850W model hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.

Üzecek bir model değil. Fiyatı biraz daha uygun olabilirmiş ama ASUS güç kaynakları genelde böyle zaten.

@Viper35 9070XT için 750W yeterli olur. 7800XT ise 650W ile çalışabilir ama BX1 biraz eski ve giriş seviye bir model, daha iyi bir 650W olsaydı daha güvenli olurdu. GF3 850W da güzel bir model Vita ile ikisinden hangisi kafanıza yatiyorsa tercih edilebilir. Ampere bir tık geride kaliyor.

Ampere 850W sipariş ettim. İyi mi yaptım?

@Andar Han

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…