850₺'ye yayın için USB 3.0 mikrofon önerisi

Çok daha ucuz güzel bir alternatif. ya da şu var:
850₺'ye yayın için USB 3.0 (Xbox üzerinden yayın yaptığım için sadece USB 3.0 olabiliyor) mikrofon önerisi gerekiyor, teşekkürler.

Xbox üzerinden nasıl yayın yaptığınızı sorabilir miyim? Bende laptop var ondan yayın açıp Xbox'tan oyun oynasam olur mu?

Xbox'da Twitch uygulaması var, onu indirip ek uygulamaya gerek olmadan yayın yapabiliyorsunuz fakat laptop-xbox ayrı işler, olmaz maalesef ama laptop dan chat'e bakabilirsiniz; ben de size HyperX mikrofon için mikrofon standı var mı acaba onu sorabilir miyim?

CjwKCAiAmrOBBhA0EiwArn3mfMBXFqiWe2TnegyxFnAKWyTeTabALuPInnWUd2IajEVOKhGvGgduqRoC9poQAvD_BwE
Yanıtın için teşekkür ederim.

@HasanMucahit öneriler için teşekkürler, bildiğin masaya kurulan mikrofon standlı mikrofonlar var mı?

Nasıl yani masaya kurulan önerdiğim modeli zaten masaya takıyorsun bu şekilde bir şey mi istedin https://www.hepsiburada.com/yanmai-...ripod-standi-p-HBV000015UE3G?magaza=AUVCamera anlayamadım tam kusuruma bakma.
Cjwkcaiamrobbha0eiwarn3mfmbxfqiwe2tnegyxfnakwytetabalupınnwud2ıajevokhgvggduqroc9poqavd_bwe
Yanıtın için teşekkür ederim.

Ben buraya link koymuştum yahu ne olmuş burada düzelteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…