8500₺ bilgisayar önerisi

iPhone 14 Pro

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

X2 RAM

Kart olarak 2060S'i 4.5K'dan hesaplıyorum. Şu anda stoklar çok garip.

4.4K olan model 5.5K olmuş. Bir süre sonra Palit modellerine bakabilirsin.

öncelikle bu kadar şey bulduğuna göre çok uğraştığını düşünüyorum bu sebeple çok teşekkürler fakat yukarıda da söylediğim gibi i7'yi tercih ediyorum, bir de bunları birleştirmekte pek başarılı olacağımı düşünmüyorum ama yine de teşekkürler
Biraz araştırmadan sonra bu ikisini de buldum. Fakat hangisini almalıyım karar veremedim.
Monster Abra A5 V15.6 Intel Core i7 10750H 8GB 250GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
Lenovo IdeaPad AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD GTX 1650Ti Fiyatı (hepsiburada.com)
HP Pavilion Gaming 15-EC0021NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 256GB Fiyatı (hepsiburada.com)
Bu dördünden birini alacağım sizce hangisini almalıyım teşekkürler.
Sonuncusu en iyi gibi.

Son düzenleme:
Siz kafayı 7 numaralı işlemcilerle bozmuşsunuz. Şimdi size 4. nesil i7 göstersek kabul edersiniz, fakat 10. nesil 10400F gibi canavar işlemciyi göstersek kabul etmeyip i7 alıp bütçeye ekran kartı 3060 Ti sığabilecekken GTX'e düşürürsünüz. Direk üstte atılmış sisteme yönelin.

X2 RAM.

Kart olarak 2060S'i 4.5K'dan hesaplıyorum. Şu anda stoklar çok garip.

4.4k olan model 5.5k olmuş. Bir süre sonra Palit modellerine bakabilirsin.

İnşallah arkadaş GTX'li sistemleri almamıştır. Sizin sistem bayağı iyi olmuş.
öncelikle bu kadar şey bulduğuna göre çok uğraştığını düşünüyorum bu sebeple çok teşekkürler fakat yukarıda da söylediğim gibi i7'yi tercih ediyorum, bir de bunları birleştirmekte pek başarılı olacağımı düşünmüyorum ama yine de teşekkürler
Biraz araştırmadan sonra bu ikisini de buldum. Fakat hangisini almalıyım karar veremedim.
Monster Abra A5 V15.6 Intel Core i7 10750H 8GB 250GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
Lenovo IdeaPad AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD GTX 1650Ti Fiyatı (hepsiburada.com)
HP Pavilion Gaming 15-EC0021NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 256GB Fiyatı (hepsiburada.com)
Bu dördünden birini alacağım sizce hangisini almalıyım teşekkürler.
Sonuncusu en iyi gibi.
Bilgisayar için işlemciye değil,ekran kartına bakın ve hepsi de gtx hiçbirini almayın
Siz kafayı 7 numaralı işlemcilerle bozmuşsunuz. Şimdi size 4. nesil i7 göstersek kabul edersiniz, fakat 10. nesil 10400F gibi canavar işlemciyi göstersek kabul etmeyip i7 alıp bütçeye ekran kartı 3060 Ti sığabilecekken GTX'e düşürürsünüz. Direk üstte atılmış sisteme yönelin.

İnşallah arkadaş GTX'li sistemleri almamıştır. Sizin sistem bayağı iyi olmuş.

Bilgisayar için işlemciye değil, ekran kartına bakın ve hepsi de GTX hiçbirini almayın.

(Bu dediklerim masaüstü için)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı