Ekran kartın hariç diğer bütün parçalar Asus Aura SYNC ile uyumludur yani RGB kontrol edebiliyorsun. Ayrıca yüksek performanslı bir sistem oldu ve monitör alacak olursan şunu al ayrıca 24" ve 27" versiyonu var hangisini istersen al.
Ekran kartın hariç diğer bütün parçalar Asus Aura SYNC ile uyumludur yani RGB kontrol edebiliyorsun. Ayrıca yüksek performanslı bir sistem oldu ve monitör alacak olursan şunu al ayrıca 24" ve 27" versiyonu var hangisini istersen al.
Sisteminiz çok güzel. Ayrıca şık bir sistem.
Fakat o kasa sıkıntılı bir kasa hava akışı açısından.Biraz görüntüden kısıp "PRO" modeline veya başka bir kasaya yönelinmeli bence.
O kasa gayet iyi kasadır merak etme ben bilgisayar parçalarını mağazalara gidip incelemeden önermem. Geçen hafta İtopya ve Vatan Bilgisayar mağazalarına gittiğimde inceledim hepsini teker teker.
O kasa gayet iyi kasadır merak etme ben bilgisayar parçalarını mağazalara gidip incelemeden önermem. Geçen hafta İtopya ve Vatan Bilgisayar mağazalarına gittiğimde inceledim hepsini teker teker.
Teşekkürler ama 3 sorum olacaktı. Bunlar;
1-Bu site güvenilir mi?
2-Toplayıp da mı gönderiyorlar?
3-Psu bu kadar parçaya yetecek mi?
Bir de aynı parçalar varsa itopyadan toplayabilir misiniz?
1 > Site güvenilir fakat ürünlerini yurt dışından getirdikleri için uzun sürebiliyor.
Destekle iletişime geçip stokları sorgulamanızı tavsiye ederim.
2 >Topluyorlar mı bilmiyorum.
3 >PSU yeterli olacaktır.
Yazana kadar cevaplanmış