8500 TL bilgisayar toplama

burakoa

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler böyle bir şey almayı planlıyorum da incelerseniz sevinirim.

Gerçekten hoş bir PC olacak gibi duruyor.
Bence şu son zamanlarda GPU'ları "NVIDIA Killer" olarak geçen AMD ekran kartı alsın iyi edersin.
Test videolarını falan izleyebilirsin RX580 8 GB 256 Bit önerilebilir bence (590 modelini de tercih edebilirsin bütcen var ise)

rxlerin performansı gayet hoş ama ısınmayla alakalı problemleri olduğunu duydum

Vatan bilgisayarda tam sizin bütçenize göre farklı toplama kasalar mevcut bir bakın derim.
Arkadaşın dediği de çok doğru 2070bile alabilirsiniz ve bana kalırsa toplayacağınız bilgisiyarı uzun ömürlü bileşenlerden toplayın

---> AMD R5 2600-ZOTAC RTX2060 6GB-GIGABYTE B450M-S2H-KINGSTON 480GB-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I7 9700F-ASUS DUAL RTX2070-8G EVO-PRIME B365M-K-WD 500GB-KINGSTON 16GB RAM - Vatan Bilgisayar
Monitörte alıcaksan okla gösterdiğim sistem iyidir.(işlemcini ve ramini biraz daha yüksek tutman iyi olur bence)
MERHABA BÜTÇENİZ 8500 TL Mİ O ZAMAN O FİYATA RTX 2060 SİSTEM TOPLAMANIZ DAHA MANTIKLI OLURDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…