Ekran kartim 6700XT, Online oyunlarla cok isim yok ancak cok fazla hikayeli singleplayer oyun oynuyorum, butceme gore en kaliteli ve memnun kalacagim 2K monitor nedir?
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.590,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam bütçeyi biraz daha artırmanız gerek. 10.000 bandı güzel olur.
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam bütçeyi biraz daha artırmanız gerek. 10.000 bandı güzel olur.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.590,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!
butceyi 9k kusure arttirabilirsem alabilecegim urunlerin kalitesi cok degisir mi? Ona gore butcemi biraz daha arttirabilirim sanirim 1-2 ay daha bekleyerek
butceyi 9k kusure arttirabilirsem alabilecegim urunlerin kalitesi cok degisir mi? Ona gore butcemi biraz daha arttirabilirim sanirim 1-2 ay daha bekleyerek
begenmedim degil, ustteki bir arkadas 10k bandinda daha guzel olur diyince biraz daha yukseltsem cok fark olur mu diye merak etmistim sadece cunku monitor isinden gercekten anlamiyorum