ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 8 Ocak 2022 #21 İşlemci üzerinde ki soğutma mi iyi yoksa bu mu şu an bu üründen mevcut. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Dosya Ekleri Screenshot_20220108-125654_Trendyol.png 299,3 KB · Görüntüleme: 27
İşlemci üzerinde ki soğutma mi iyi yoksa bu mu şu an bu üründen mevcut. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #22 ümit zilif dedi: İşlemci üzerinde ki soğutma mi iyi yoksa bu mu şu an bu üründen mevcut. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Stok fanın yeterli olacağını düşünüyorum. Eğer fan almaya kararlıysanız güzel bir MX-4 termal macunda almanız lazım.
ümit zilif dedi: İşlemci üzerinde ki soğutma mi iyi yoksa bu mu şu an bu üründen mevcut. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Stok fanın yeterli olacağını düşünüyorum. Eğer fan almaya kararlıysanız güzel bir MX-4 termal macunda almanız lazım.
ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 8 Ocak 2022 #23 Mert Atakann dedi: Stok fanın yeterli olacağını düşünüyorum. Eğer fan almaya kararlıysanız güzel bir MX-4 termal macunda almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi kurdum Windows 10'da kurdum fakat internet yok modemde problem yok telefondan Wi-Fi ile bağlanıyoruz tüm ışıklar yanıyor.
Mert Atakann dedi: Stok fanın yeterli olacağını düşünüyorum. Eğer fan almaya kararlıysanız güzel bir MX-4 termal macunda almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi kurdum Windows 10'da kurdum fakat internet yok modemde problem yok telefondan Wi-Fi ile bağlanıyoruz tüm ışıklar yanıyor.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 8 Ocak 2022 #24 ümit zilif dedi: Hocam sistemi kurdum Windows 10'da kurdum fakat internet yok modemde problem yok telefondan Wi-Fi ile bağlanıyoruz tüm ışıklar yanıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi anakarti sectin? Anakartta wifi destegi yoktur.
ümit zilif dedi: Hocam sistemi kurdum Windows 10'da kurdum fakat internet yok modemde problem yok telefondan Wi-Fi ile bağlanıyoruz tüm ışıklar yanıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi anakarti sectin? Anakartta wifi destegi yoktur.
ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 8 Ocak 2022 #25 356280 dedi: Hangi anakarti sectin? Anakartta Wi-Fi destegi yoktur. Genişletmek için tıkla... Anakarti değiştirmedim sistemin üzerindeki hazir olan sadece bilgisayara sarı Ethernet kablosununu taktım.
356280 dedi: Hangi anakarti sectin? Anakartta Wi-Fi destegi yoktur. Genişletmek için tıkla... Anakarti değiştirmedim sistemin üzerindeki hazir olan sadece bilgisayara sarı Ethernet kablosununu taktım.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 8 Ocak 2022 #26 ümit zilif dedi: Anakarti değiştirmedim sistemin üzerindeki hazir olan kabloları PC'ye bağladım. Genişletmek için tıkla... PC internet kablosu ile mi bagli?
ümit zilif dedi: Anakarti değiştirmedim sistemin üzerindeki hazir olan kabloları PC'ye bağladım. Genişletmek için tıkla... PC internet kablosu ile mi bagli?
ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 8 Ocak 2022 #27 356280 dedi: PC internet kablosu ile mi bagli? Genişletmek için tıkla... Evet.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 8 Ocak 2022 #28 ümit zilif dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Durum hakkinda konu acin. Herkes bir baksin duruma.