Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Asus prime a320m-r anakart AM4 Ddr4 gaming - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hocam burası böyle 5500TL yapıyor.
3000TL'ye sıfır bir kasa sıfır bir PSU ve M.2 SSD alabilirsiniz.
Ekran kartı olarak APU işlemcinin grafik kartı oynayacağınız oyunlar için yeterli olacaktır.
Ne alacak pardon başka monitör dahil? Neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım? Her şeye kulp bulmayın arkadaşın istediği belli istediklerine yanıt verecek sistem de belli APU sistem.
Merhaba, 8500TL bütçe var. Her şey dahil sistem toplamak istiyorum. Oyun olarak Valorant vb. oyunlar oynayacağım aynı zamanda kod ve render yapabileceğim bir PC lazım. Bütçe düşük kalıyor biraz evet ama anca bu kadar.
@unwont bende GTX 970'li sistem var canavar gibi. 6000'e satayım sana. 8500'e sıfır alsan gtx 1030 falan alırsın, o da işini görmez. İlgilenirsen yaz bana.
Ne alacak pardon başka monitör dahil? Neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım? Her şeye kulp bulmayın arkadaşın istediği belli istediklerine yanıt verecek sistem de belli APU sistem.
Benim attığımı alsa daha iyi o sistem dandik 1050 Ti performansıda veremez R3 1200 AF ve 1050 Ti daha iyi ikili olur. Benim param olsa gider 2.el 1060 6 GB PC alırım en performanslı o olur.