8500 TL laptop önerisi

Bütçe
8000-8500

fujin61

Hectopat
Daha fazla  
Bu bütçede okul için Gaming laptop arıyorum şimdiden teşekkürler.

Özellikler:
İşlemci: Ekran kartını iyi besleyebilsin.
Ekran kartı: GTX1650 veya 1650 Ti.
RAM 8 GB (sonradan 8 GB RAM ekleyeceğim)
Depolama: 400 GB üstü SSD.
Ekran: 15, 6 inç ekran 100 üzeri Hz.
İşletim sistemi: FreeDOS.

GTX 1650 Ti ve 500 GB SSD ekleyip Excalibur G770 almayı düşünüyorum önerilere açığım.

Casper'dan uzak durunuz yanarsınız.
Clevo kasa ısınma sorunlu model, alınmaz.

Acer Nitro kullanmış biri olarak ısınma sorunu kronik olarak belirtiyim müşteri hizmetleri 0 menmuniyet 0
kullanmış biri olarak ısınma sorunu kronik olarak belirtiyim müşteri hizmetleri 0 menmuniyet 0

Kullanmış biri olarak ısınma sorunu kronik olarak belirtiyim müşteri hizmetleri 0 menmuniyet 0

Evin yakınında servisi olduğu için Casper'e biraz sıcak bakıyordum ne gibi sorunları var?

Acer Nitro kullanmış biri olarak ısınma sorunu kronik olarak belirtiyim müşteri hizmetleri 0 menmuniyet 0

kullanmış biri olarak ısınma sorunu kronik olarak belirtiyim müşteri hizmetleri 0 menmuniyet 0

Kullanmış biri olarak ısınma sorunu kronik olarak belirtiyim müşteri hizmetleri 0 menmuniyet 0
Fakat Acer model olarak halen attığınız Abra'dan çok daha iyi, ısınma sorunlu bir model alınmaz.

Clevo kasa fakat arkadaşımda bu model var Rust 1080p Ultra oynuyor sorunsuz sıkıntısız ısınma yok oluyorsa Turbo mod otomatik açıyorum diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı