8500 TL monitör dahil Coffee Lake sistem toplama

Kindarbur

Hectopat
Intel'in 8. nesil işlemcileriyle monitör dahil 8500 TL civarlarında bir sistem toplamak istiyorum. Sistemi daha çok oyun amaçlı kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1080 ekran kartı 1080P için fazla güçlü 2K monitör veya 144HZ tercih edilmesi daha iyi olacaktır.

Peki ben bu tarz bir sistemi vatan bilgisayardan toplarsam fiyatı ne kadar olur. Ayrıca burdaki parçaların hepsini vatandan bulabilirmiyim ?

Peki ben bu tarz bir sistemi vatan bilgisayardan toplarsam fiyatı ne kadar olur. Ayrıca burdaki parçaların hepsini vatandan bulabilirmiyim ?
Hocam Vatan'dan bulabilirsiniz fakat pek tavsiye etmiyorum ben. Diğer sitelere bakıp fiyatlarını derin bir araştırırsanız sizin için daha iyi olur hemde biraz da olsa paranızın bir kısmı cebinizde kalır.

Hocam Vatan'dan bulabilirsiniz fakat pek tavsiye etmiyorum ben. Diğer sitelere bakıp fiyatlarını derin bir araştırırsanız sizin için daha iyi olur hemde biraz da olsa paranızın bir kısmı cebinizde kalır.

Malesef vatandan almak zorundayım. Bu yüzden sormuştum vatandan bulabilirmiyim diye.
Teşekkürler cevapladığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…