8500 TL monitör ve ekipman dahil sistem toplama

Bende 3500 bulabildim en ucuz fiyatları artmış. Zaten ekran kartı sistemin 4500TL tutuyor. Bütçen var RX5700 indirim kovala ya da RTX2060 almaya bak. 5500XT iyi bir kart değil.
kendi sistemime 5700'ü eklediğim zaman 8900 oluyor fiyat. tabi en ucuzunu kovalarsam daha ucuz olur.

Bu fiyatlara toplanan bir sistemde ekran kartı en az 1660 Super/5600XT olmalı diye düşünüyorum. Yine şahsi düşüncem, eğer oyun oynamak için alıyorsanız o SSD biraz abartı olmuş gibi.
O bütçeyi illa depolamaya ayırmak istiyorsanız 500GB SATA SSD+1TB HDD alabilirsiniz. Çünkü günümüzde oyun boyutları devasa seviyede. 4-5 tane ağır oyunla depolama alanınız dolabilir.

İşlemci olarak o bütçe de en düşük R5 3600/i5 10400F civarında olmalı ekran kartı en kötü 5600xt/rtx2060 olmalı o bütçe de ben olsam Gaming gecelerini takip ederek 3700X+5700XT bir sistem denerdim yaklaşık 8.7k falan tutardı tahminimce.

Gaming geceleri hiç duymadım ama okul açılana kadar almam lazım
Gaming geceleri hiç duymadım ama okul açılana kadar almam lazım
Zaten pc alma gibi bir planım vardı online eğitim de işin içine girince bari almışken güzel alıyım oyun da oynarım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…