8500 TL monitör ve ekipman dahil sistem toplama

6500-7000 TL ise,

Toplam: 6.857 TL, ayrı ayrı ve güvenilir yerlerden toplayınca daha uyguna geldi. SSD, işlemci, anakart ve ram oldukça uygun fiyatlı. Ekran kartını alırken "Webdenal.com" tercih edilebilir akakce'deki listeden en iyi olarak.

Corsair Force NVMe olan bir SSD serisi bu sebeple evet biraz daha hızlı ancak pahalı olacaktır. Yine de isterseniz, Corsair 480 GB MP510 Force ~ 749 TL

Alternatif ekran kartı: Sapphire Radeon RX5600 XT PULSE ~ 2579 TL

ekran kartı olarak sapphire tercihimdir diğerlerinden yana sıkıntı yok

ekran kartı olarak sapphire tercihimdir diğerlerinden yana sıkıntı yok

O zaman Gigabyte 3 fanlı olan yerine Sapphire Pulse tercih ettiğinizde toplam 6.536 TL olmuş oluyor. 5600 XT yerine 1660 Super tercih edilebilir fakat biraz performans farkı var. Ama Nvidia güven veriyor öte yandan. Tercihe kalmış.

O zaman Gigabyte 3 fanlı olan yerine Sapphire Pulse tercih ettiğinizde toplam 6.536 TL olmuş oluyor. 5600 XT yerine 1660 Super tercih edilebilir fakat biraz performans farkı var. Ama Nvidia güven veriyor öte yandan.
Teşekkürler desteğin için.

Kronik sorunlu Adata SSD değil mi bunlar?

Not düştüm ya işte SU630 sorunlu SU650 değil diye biliyorum. Ama bana sorarsan Adata yerine o fiyat bandındaki 240GB diğer markalar tercih edilebilir.
500TL civarı 480 GB bir tek Adata markası SSD buldum.
480 GB M.2 buldum bir tane bu da iyi gibi: WD Green (WDS480G2G0B) SSD
Ama daha kaliteli bir şey için biraz GB kısmanız gerekecek WD sizi zaten üzmez ama bunlara da bakabilirsin.

Son düzenleme:

Bu fiyata WD Blue oldukça iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…