Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar almam gerekiyor fazla vaktim yok. Genel anlamda oyun oynamak için kullanacağım. Bütçem 8500 TL monitörlü sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Ekran kartı NVIDIA istiyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 5A Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 5A Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Böyle yaparsanız iyi olur ama RAM'leri 2 tane yapmayı unutmayın.
Kırpmayı unutmuşum kendimde topladım ama hazır istiyorum dediğiniz için onu atmadım.
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Böyle yaparsanız iyi olur ama RAM'leri 2 tane yapmayı unutmayın.
Kırpmayı unutmuşum kendimde topladım ama hazır istiyorum dediğiniz için onu atmadım.
Palit ülkemizde de tercih gören iyi ve güvenilir bir markadır. Daha çok F/P ürünleri için Palit, Zotac gibi markaları tercih ederler. Gidip siz 6.500 TL'ye ASUS ROG STRIX 2060 ekran kartı almak yerine 4.500 TL'ye Palit'in 2060 ekran kartın alabilirsiniz