ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 17 Aralık 2020 #11 Osman COŞKUN xD dedi: Peki alttaki klavye ve mouse set iyi miasus TUF Gaming K5 Aura Sync. Genişletmek için tıkla... O fiyata kaliteli mekanik alınabilir. Farklı sitelerden almanızı öneririm klavye ve fareyi.
Osman COŞKUN xD dedi: Peki alttaki klavye ve mouse set iyi miasus TUF Gaming K5 Aura Sync. Genişletmek için tıkla... O fiyata kaliteli mekanik alınabilir. Farklı sitelerden almanızı öneririm klavye ve fareyi.
O Osman COŞKUN xD Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #12 ableben dedi: O fiyata kaliteli mekanik alınabilir. Farklı sitelerden almanızı öneririm klavye ve fareyi. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim iyi aksamlar.
ableben dedi: O fiyata kaliteli mekanik alınabilir. Farklı sitelerden almanızı öneririm klavye ve fareyi. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim iyi aksamlar.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.918 Makaleler 16 Çözümler 159 17 Aralık 2020 #13 ableben dedi: Evet, güvenilir. En fazla 5600 XT kullanılabilen bir işlemciye RTX 2060S kullanmak ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam darboğaz olmaz demiyorum ama neden 2060 Super varken 2060 kullanalım ki? Darboğaz az olur ayrıca.
ableben dedi: Evet, güvenilir. En fazla 5600 XT kullanılabilen bir işlemciye RTX 2060S kullanmak ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam darboğaz olmaz demiyorum ama neden 2060 Super varken 2060 kullanalım ki? Darboğaz az olur ayrıca.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 17 Aralık 2020 #14 Xevanior dedi: Hocam darboğaz olmaz demiyorum ama neden 2060 Super varken 2060 kullanalım ki? Darboğaz az olur ayrıca. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hazır sistemini alsın işte. Olmamış o sistem. İşlemci odaklı oyunlarda leş gibi darboğaz yapacaktır. Az dediğiniz olaya gidip bir bakın bence.
Xevanior dedi: Hocam darboğaz olmaz demiyorum ama neden 2060 Super varken 2060 kullanalım ki? Darboğaz az olur ayrıca. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hazır sistemini alsın işte. Olmamış o sistem. İşlemci odaklı oyunlarda leş gibi darboğaz yapacaktır. Az dediğiniz olaya gidip bir bakın bence.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.918 Makaleler 16 Çözümler 159 17 Aralık 2020 #15 ableben dedi: Evet, güvenilir. En fazla 5600 XT kullanılabilen bir işlemciye RTX 2060S kullanmak ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu videoya bir bakın bence, gördüğün gibi o kadar darboğaz yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ableben dedi: Evet, güvenilir. En fazla 5600 XT kullanılabilen bir işlemciye RTX 2060S kullanmak ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu videoya bir bakın bence, gördüğün gibi o kadar darboğaz yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Osman COŞKUN xD Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #16 ableben dedi: Arkadaş hazır sistemini alsın işte. Olmamış o sistem. İşlemci odaklı oyunlarda leş gibi darboğaz yapacaktır. Az dediğiniz olaya gidip bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Peki sizin attığınız sistemde darboğaz sıkıntısı çekmem değil mi?
ableben dedi: Arkadaş hazır sistemini alsın işte. Olmamış o sistem. İşlemci odaklı oyunlarda leş gibi darboğaz yapacaktır. Az dediğiniz olaya gidip bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Peki sizin attığınız sistemde darboğaz sıkıntısı çekmem değil mi?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.918 Makaleler 16 Çözümler 159 17 Aralık 2020 #17 Osman COŞKUN xD dedi: Peki sizin attığınız sistemde darboğaz sıkıntısı çekmem değil mi? Genişletmek için tıkla... ULTIMA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS DUAL RTX 2060 6GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistemde darboğaz olmaz. i5 10400F güçlü bir işlemci, çerez gelir 2060.
Osman COŞKUN xD dedi: Peki sizin attığınız sistemde darboğaz sıkıntısı çekmem değil mi? Genişletmek için tıkla... ULTIMA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS DUAL RTX 2060 6GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistemde darboğaz olmaz. i5 10400F güçlü bir işlemci, çerez gelir 2060.
O Osman COŞKUN xD Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #18 ableben dedi: O fiyata kaliteli mekanik alınabilir. Farklı sitelerden almanızı öneririm klavye ve fareyi. Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde daha pahalı neredeyse 250TL kadar fark var.
ableben dedi: O fiyata kaliteli mekanik alınabilir. Farklı sitelerden almanızı öneririm klavye ve fareyi. Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde daha pahalı neredeyse 250TL kadar fark var.
ALP2004 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 17 Aralık 2020 #19 Çok sevindim bütçeni arttırıp düzgün bir siteden sistem toplamana. Her şey iyi gider umarım pek bir bilgim yok hangisini tercih etmeliyim ama buradan çıkacak sonucun seni memnun edeceğine emin olabilirsin.
Çok sevindim bütçeni arttırıp düzgün bir siteden sistem toplamana. Her şey iyi gider umarım pek bir bilgim yok hangisini tercih etmeliyim ama buradan çıkacak sonucun seni memnun edeceğine emin olabilirsin.
O Osman COŞKUN xD Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #20 ableben dedi: Arkadaş hazır sistemini alsın işte. Olmamış o sistem. İşlemci odaklı oyunlarda leş gibi darboğaz yapacaktır. Az dediğiniz olaya gidip bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Siteyi çok bilmediğim için soruyorum yılbaşında ortalama % kaç indirim yaparlar.
ableben dedi: Arkadaş hazır sistemini alsın işte. Olmamış o sistem. İşlemci odaklı oyunlarda leş gibi darboğaz yapacaktır. Az dediğiniz olaya gidip bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Siteyi çok bilmediğim için soruyorum yılbaşında ortalama % kaç indirim yaparlar.