HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 4 Nisan 2021 #11 Kısacı dedi: Aquarius ACR 5T10-2060 - Game Garaj intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius ACR 5T10-2060 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Stokta yok iki ekran kartıda.
Kısacı dedi: Aquarius ACR 5T10-2060 - Game Garaj intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius ACR 5T10-2060 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Stokta yok iki ekran kartıda.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 4 Nisan 2021 #12 NESTR dedi: 1660 dan ucuz olduğu için rx 570 alsam performansı çok etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 gb için araştırın bulursunuz benchmark oyundan oyuna değişiyor vulkan api varsa oyunda daha fazla fps alırsınız
NESTR dedi: 1660 dan ucuz olduğu için rx 570 alsam performansı çok etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 gb için araştırın bulursunuz benchmark oyundan oyuna değişiyor vulkan api varsa oyunda daha fazla fps alırsınız
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 4 Nisan 2021 #13 HackerMulayim dedi: Stokta yok iki ekran kartıda. Genişletmek için tıkla... Bende gözüküyor hocam
NESTR Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #14 Yani CS:GO yayını için biraz abartı gibi geldi sistemler biraz daha düşüğe ayarlayamaz mıyız?
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 4 Nisan 2021 #15 NESTR dedi: Yani CS:GO yayını için biraz abartı gibi geldi sistemler biraz daha düşüğe ayarlayamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... yayın için rx 550 alırsan o yayında zorlanırsın g csgo ve gta dışında başka bişey açtığını görmedim rx 560 ve rx550'nin
NESTR dedi: Yani CS:GO yayını için biraz abartı gibi geldi sistemler biraz daha düşüğe ayarlayamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... yayın için rx 550 alırsan o yayında zorlanırsın g csgo ve gta dışında başka bişey açtığını görmedim rx 560 ve rx550'nin
NESTR Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #16 Khamzat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 gb için araştırın bulursunuz benchmark oyundan oyuna değişiyor vulkan api varsa oyunda daha fazla fps alırsınız Genişletmek için tıkla... Neredeyse fark yok rx 570 seçmek daha mantıklı geliyor Khamzat dedi: yayın için rx 550 alırsan o yayında zorlanırsın g csgo ve gta dışında başka bişey açtığını görmedim rx 560 ve rx550'nin Genişletmek için tıkla... RX 570 daha iyi dir demi yayın için
Khamzat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 gb için araştırın bulursunuz benchmark oyundan oyuna değişiyor vulkan api varsa oyunda daha fazla fps alırsınız Genişletmek için tıkla... Neredeyse fark yok rx 570 seçmek daha mantıklı geliyor Khamzat dedi: yayın için rx 550 alırsan o yayında zorlanırsın g csgo ve gta dışında başka bişey açtığını görmedim rx 560 ve rx550'nin Genişletmek için tıkla... RX 570 daha iyi dir demi yayın için
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 4 Nisan 2021 #17 Kısacı dedi: Bende gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 956602 Genişletmek için tıkla... Biraz alta in stok yok yazıyor eğer yanlış görüyor isem kaçıran ne bileyim yani.
Kısacı dedi: Bende gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 956602 Genişletmek için tıkla... Biraz alta in stok yok yazıyor eğer yanlış görüyor isem kaçıran ne bileyim yani.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 4 Nisan 2021 #18 NESTR dedi: Neredeyse fark yok rx 570 seçmek daha mantıklı geliyor Genişletmek için tıkla... istediğinizi alın rx 570 veya rx 580 uygun bulursanız dikkatli olun sikkecoin kasılmış olabilir kendi olduğunuz bölgeden bakın sikkecoin kasılmışşa mahalle dayağı atabilirsiniz
NESTR dedi: Neredeyse fark yok rx 570 seçmek daha mantıklı geliyor Genişletmek için tıkla... istediğinizi alın rx 570 veya rx 580 uygun bulursanız dikkatli olun sikkecoin kasılmış olabilir kendi olduğunuz bölgeden bakın sikkecoin kasılmışşa mahalle dayağı atabilirsiniz
NESTR Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #19 O zaman ben rx 570-amd ryzen 5 3500 lü bir sistem toplayayım gerisini de kendim ayarlarım herkese teşekkürler iyi akşamlar
O zaman ben rx 570-amd ryzen 5 3500 lü bir sistem toplayayım gerisini de kendim ayarlarım herkese teşekkürler iyi akşamlar