Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle doların yüksekliği sebebiyle herkes kesenin ağzını açmak zorunda kaldı. Elimde hazırda tam 8500 TL mevcuttur ve +200 TL sorun olmaz. Oyun odaklı bir sistem istiyorum ve bunun dışında yazılım programlarıyla iş yapıyorum. Monitör için bir şey söylemem gerekirse 144 Hz olmasına gerek yoktur. 60Hz 1ms işimi görür.
İlgilenen arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Bütçenizin 300 TL yukarısında güzel bir sistem.
Monitör 2K fakat 5MS
Fakat genede bekleyin farklı sitelerden daha ucuza toplayacak arkadaşlar çıkar.
Ben şirketdeyim internetim kısıtlı o yüzden heryerden toplayamıyorum.
Bütçenizin 300 TL yukarısında güzel bir sistem.
Monitör 2K fakat 5MS
Fakat genede bekleyin farklı sitelerden daha ucuza toplayacak arkadaşlar çıkar.
Ben şirketdeyim internetim kısıtlı o yüzden heryerden toplayamıyorum.Eki Görüntüle 315942Eki Görüntüle 315941
şlemcinin AMD veya İntel olması hakkında kararsız kaldım. İntel i5 8600K 3.6 GHz (1371₺) İntel'e eşdeğer AMD işlemci Ryzen 5 1600x 3.6 GHz ise 1009₺. (Tavsiyelerinize her türlü ihtiyacım var. Onun karşı
Bir de şöyle bir şey var kafam çok karışık bu konuda aynı fiyata 8700 ve Z370 alınabiliyor ve çoğu oyunda acaip fark koyuyor 2600x 'e 8700. Neden bunu terchi etmeliyiz?
@Silinen üye O anakartın biosu update etmek gerekir mi?
Bir de şöyle bir şey var kafam çok karışık bu konuda aynı fiyata 8700 ve Z370 alınabiliyor ve çoğu oyunda acaip fark koyuyor 2600x 'e 8700. Neden bunu terchi etmeliyiz?
Hayır update gerekmez zaten o anakart Amd nin çıkarttığı en son anakart (B350-X370-X470). Ryzen öneriyorlar çünkü Ryzenın CPU kullanımları çok daha az. Ve ileride oyunları CPU yu daha fazla kullanacağından Ryzen 2600.