8500 TL telefon önerisi

Sadt057

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir Redmi Note 8 kullanıyordum ancak miladını doldurdu. Bana 8.5 civarında telefon önerir misiniz?
Benim için önemli olanlar:
Hafıza 256'dan az olmazsa iyi olur.
RAM'min 6 GB.
İşlemci.
Görüntü kalitesi ve renkler.
Arka kamera iyi olursa güzel olur ön kamera çok da önemli değil.

S10 Lite alabilirsin tek sorunu 128 GB ama yanina 128 GB SD kart al, S10 Lite kullanıyorum cok guzel islemci hizli, ekran kaliteli bir sorun yok ama ekran 60Hz cok bir şey olur mu bilmem, öneririm ve 45W hızlı şarj özellikli, Android 13 8 GB RAM, 4.5G, 48MP kamera vesaire.

Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir Redmi Note 8 kullanıyordum ancak miladını doldurdu. Bana 8.5 civarında telefon önerir misiniz?
Benim için önemli olanlar:
Hafıza 256'dan az olmazsa iyi olur.
RAM'min 6 GB.
İşlemci.
Görüntü kalitesi ve renkler.
Arka kamera iyi olursa güzel olur ön kamera çok da önemli değil.
Redmi note 13 pro 10.3k. Samsung Galaxy m34 önerirdim ancak hem 12 k hem 128 GB.
Dediğiniz özellikler bu fiyata zor.
Note 13 pro optimizasyon ve yazılımsal olarak çok iyi değil kağıt üzerinde güzel olsa da. Ancak bu fiyata depolama yüksek istiyorsanız en iyi seçenek, Kamerası iyi.

S10 Lite alabilirsin tek sorunu 128 GB ama yanina 128 GB SD kart al, S10 Lite kullanıyorum cok guzel islemci hizli, ekran kaliteli bir sorun yok ama ekran 60Hz cok bir şey olur mu bilmem, öneririm ve 45W hızlı şarj özellikli, Android 13 8 GB RAM, 4.5G, 48MP kamera vesaire.
Konu sahibi sıfır cihaz alacak sen sırf kendin kullandığın için ne zamanın cihazını öneriyorsun. Sıfır satılmıyor bile. Yenilenmişleri 8.5k. SD kart ile uğraşmaya değmez. Panelini iyi istemiş 60hz öneriyorsunuz. Kullandığınız telefonu alakalı alakasız her konuya önermeyin.

Son düzenleme:
Redmi Note 13 Pro 10.3K. Samsung Galaxy M34 önerirdim ancak hem 12 k hem 128 GB.
Dediğiniz özellikler bu fiyata zor.
Note 13 Pro optimizasyon ve yazılımsal olarak çok iyi değil kağıt üzerinde güzel olsa da. Ancak bu fiyata depolama yüksek istiyorsanız en iyi seçenek, kamerası iyi.

Konu sahibi sıfır cihaz alacak sen sırf kendin kullandığın için ne zamanın cihazını öneriyorsun. Sıfır satılmıyor bile. Yenilenmişleri 8.5k. SD kart ile uğraşmaya değmez. Panelini iyi istemiş 60Hz öneriyorsunuz. Kullandığınız telefonu alakalı alakasız her konuya önermeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu nasıl peki?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu nasıl peki?

Çok kötü helio g91 işlemci ve ekran amoled bile değil. 90 hz. Kamera olarak da geride kalıyor. Güncel olarak 8700 TL attığınız telefon 1500 TL farkı da çıkarır diye düşünüyorum redmi note 13 pro daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı