8500 TL Twitch için PC toplama

westblood23

Decapat
Twitch yayınları yapıyorum, yeni bir PC toplamak istedim. Monitör dahil 8500 9000 civarı olmalı. Bılgı sahıbı arkadaslar yol gosterebılırse sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim Ryzen bir sistem toplamanız ama Intel istiyorum diyorsanız 9600K almayın derim. En azından 9700K’yı tercih edin.

Yayın için AMD Ryzen tercih ediliyor. AMD Ryzen tabanlı bir sistem toplayabilirsiniz. Aceleniz yoksa 3. nesilleri bekleyin.

Merhabalar, sistemin toplam maliyeti 8605 TL. Yayın ve render amaçlı bir sistem düşünüyorsanız AMD tabanlı bir sistem toplamak sizin yararınıza olacaktır. Yok Intel istiyorum derseniz sizin tercihinize kalmış, onu da toplarız. Bana kalırsa AMD tabanlı toplamanız daha iyi olacaktır. Ek olarak acelem yok derseniz 3. nesil işlemcileri beklemelisiniz ancak dolar kurunu da hesaba katmanız gerek. Fiyatlar yükselebilir.

Düzenleme : Sisteme SSD eklemeyi unutmuşum. WD Blue ya da Green serisinden 240 / 500 GB'lık SSD tercih edilebilir.

Son düzenleme:
İntel'den yana kullanılacaksa bütçe çok yükseliyor. i5 9600k yüksek işlemci kullanan veya yüksek fps aldığınız oyunlarda yayın sırasında Drop olabiliyor. Bu videodan bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1556878545408.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 119
Bütçeyi zorlarsanız 9800 küsüre sizi yayınlarda drop yaşanmadan 1080p 60fps veya 720p60fps de rahatlıkla yayın yaptırıcaktır bütçeyi biraz aştı ama değicektir uzun yıllar kafanıza hiç takılmadan yayınlara devam edicektir.

arkadaşlar hepiniz cok sağolun butceyı monitörde dahıl 10 bine yükseltebilirim ama 10 bini +100 gecebılır en fazla sistemlere uygun sogutucu da eklersenız daha yardımcı olur cok sagolun hepınız ıncelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…