Arkadaşlar, yukarıdaki bileşenleri almayı düşünüyorum. Eksik gördüğünüz yer var mı?
Yazdığım anakartlar ile OC yapılabilir mi?
Kasa+PSU: RGB olsun diye bir şartım yok. Fiyatı uygun, hava akışı iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum. PSU 650W (80+) ve üstü olsun diye düşünüyorum.
Sıvı soğutucu önerileriniz varsa alabilirim.
Belirttiğim bütçeye dahil olmayan 2K Curved 144Hz Monitör önerilerinizi de bekliyorum. Mümkünse uygun fiyatlı olsun. Bu monitör iyi mi sizce?
5700XT fiyatına o kartı almanız yazık olmuş..
Rekabetçi oyun oynamıyorsan 144HZ gerek yok. 2K curved yeterli. Hatta 2060 aldığın için 2k performanslarını kontrol et.
Ben eksik görmedim güzel parçalar 3400 liraya alabileceğiniz en iyi 2060S'i almışsınız. Sistemi iş amaçlı kullanmayacaksanız NVMe SSD yerine SATA3 alıp tasarruf edebilirsiniz oyun açılma süreleri Windows açılma süreleri aynı.
Kasa+PSU: RGB olsun diye bir şartım yok. Fiyatı uygun, hava akışı iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum. PSU 650W (80+) ve üstü olsun diye düşünüyorum.
Samsung panel kullanıyor kötü denilmez ama daha iyi bir marka alınabilir. 2060S için 2K önermem yeterli performans alamazsınız 1080P 144Hz daha iyi olur sizin için.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Samsung panel kullanıyor kötü denilmez ama daha iyi bir marka alınabilir. 2060S için 2K önermem yeterli performans alamazsınız 1080P 144Hz daha iyi olur sizin için.