8500 TL'ye sistem önerisi

wwhark

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5500

Ekran Kartı: Rx 6650 XT

Anakart: Gigabyte B450M-K

Ram: XPG RGB 8x2 (16) 3600MHZ

Sıvı Soğutma: 240mm Corsair H100 RGB

M2 SSD: 1TB Kingston

Monitör: ViewSonic 27 İnç - 1MS - 144HZ, XG 2705

Kasa ve Psu: Corsair 650W + 80, Corsair Spec Delta RGB Kasa

Kulaklık: Gamepower Mihawk

Klavye: Havit Gamenote KBL Blue Switch

Mouse: Asus Tuf Gaming M5 Mouse
Sistemi çok beğenemedim güç kaynağı ve kasa oldukça kötü. Depolama çok az. 4-5 senelik işlemci kullanılmış, Anakartta eh işte. İstersen al ama SSD'yi Apacer ile değiştir ve güç kaynağını satıp yeni güç kaynağı alırsın.

Aldıktan sonra biraz zaman geçince sıvı soğutucu da almayı düşünüyorum. Depolamadan yana sorun yok, HDD var ben de. Güç kaynağı problem sadece sanırsam. İşlemciyi saymaz isek.

Aldıktan sonra biraz zaman geçince sıvı soğutucu da almayı düşünüyorum. Depolamadan yana sorun yok, HDD var ben de. Güç kaynağı problem sadece sanırsam. İşlemciyi saymaz isek.
Anakartta çok iyi değil hocam. Evet dediğiniz gibi ama güç kaynağı sandığınızdan da büyük bir sorun çünkü patlama riski var. Kasanın soğutması iyidir ama. İşlemci ise dediğim gibi performansı güzel ama modası geçti, eskidi birinci nesil bir Ryzen 5 işlemci. 2017 yılında üretildi. 14nm kullanıyor.

Güç kaynağını ayrı alsam. Bana güç kaynağı önerir misiniz hocam? İşlemci sorun çıkarır mı güncel oyunlarda?

Güç kaynağını ayrı alsam. Bana güç kaynağı önerir misiniz hocam? İşlemci sorun çıkarır mı güncel oyunlarda?
Tabii ki çıkartmaz 6 core 12 thread işlemciden bahsediyoruz. Tabii ki değerli hocam hemen önereyim. İlginizi çekerse şöyle bir sistemde var attığınızdan daha kaliteli ve işlemci AF yenilenmiş sürümü. 12nm kullanıyor fark yok gibi görünse de fark çok ve parçalar daha kaliteli. Aquarius 5A-RTX2060 | Game Garaj FSP Speed Series Hydro 600 W 80+ Bronze 12 CM Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Teşekkürler hocam. Alırken tekrar bakacağım, GameGaraj nasıl güvenilir mi sorun çıkarır mı?

Teşekkürler hocam. Alırken tekrar bakacağım, GameGaraj nasıl güvenilir mi sorun çıkarır mı?
Güvenilirdir hocam sorun yaşayan sadece 1-2 kişi gördüm ama sanırım iade ile alakalıydı. Onun dışında herhangi bir sorunu yoktur. Ekran kartı markası gözünüzü korkutmasın, Inno3D kaliteli bir markadır sadece ülkemizde bilinmiyor.

Tamam hocam teşekkürler.

Acele yoksa bekleyin. Bu fiyat bandında RTX 2060 sistemler çoğalacak. Ryzen 5 3600'lü bir sistem mutlaka denk gelecektir. Acele edip kalitesiz bileşenli sistem almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…