8500 TL'ye sistem toplama

Bütçe
8500 max

theking1967

Decapat
Daha fazla  
Bütçem maksimum 8500 TL. 2 EL TERCİH ETMİYORUM
Ben hazır sistemlere baktım size önce onları sunayım. Eğer bunlar kötü derseniz sistem toplama konusunda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar siyah resimdeki GameGaraj sitesinden sistem bileşenleri yazan Inventus sitesinden en sondaki de İncehesap sitesinden GameGaraj: 8,283 TL.
Inventus: 8452.79 TL İncehesap: 8.281,03 TL bunlardan birini tavsiye etmezseniz toplayabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleme:
https://www.hepsiburada.com/xpg-hun...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.6.6 (X2)
Toplam: 8288₺
Bu sistemi topla. GameGaraj'a göre çok daha iyi kasa PSU ve SSD sahibi olursun. Ryzen 3 1200'den bahsetmiyorum bile.

Bu sistemi alabilirsin. En iyisi bu.

yorumlarınız için öncelikle çok teşeşkkür ederim arkadaşlar bu psu yetermi sistemi beslemeye

Atılan PSU yeterli. Farklı PSU'ya mı sahipsiniz?
yok hayır sadece çok bir bilgi sahibi değilim bilgisayar konusunda bazı sistemlerde 650 700 w görüyorum onun için sordum teşekkür ederim yardımlarınız için

yok hayır sadece çok bir bilgi sahibi değilim bilgisayar konusunda bazı sistemlerde 650 700 w görüyorum onun için sordum teşekkür ederim yardımlarınız için
500W atılan sistem için yeter de artar RX 6400 çok az güç harcıyor.

hepinize teşekkür ederim

Son düzenleme:
Hangi sistemi alacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…