seninkini şimdi gördüm dostum ben o arkadaşınkine iyi dedin sandım
seninki hem kasa küçük hemde biraz daha pahalı içine iyi bir işlemci iyide bir anakart koymuşsun ama kasa bana sıkıntı yaratır gibi geldi
seninkini şimdi gördüm dostum ben o arkadaşınkine iyi dedin sandım
seninki hem kasa küçük hemde biraz daha pahalı içine iyi bir işlemci iyide bir anakart koymuşsun ama kasa bana sıkıntı yaratır gibi geldi
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
i3 10 da olur ona göre de bi anakart taksak powercolor un ekran kartını alırım hem biraz daha uygun olur sen discord kullanıyorsan discord adını verirmisin
En ucuz Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!