8500 TL'ye Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@UBerk
Hatırladığım kadarıyla 1-2 hafta önce yapmışlardı. Yani bayağı beklemeniz gerekecek diye düşünüyorum. Dolar her geçen gün arttığı için normalinden biraz daha geçte olabilir. Tabii ki bunlar benim tahminlerim.

@stevesm1221 Bana yakında olacak gibi geliyor. Benim için KDV indirimi şart değil. Ekran kartında 800TL işlemcide de 300TL indirim olsun yine de alırım. Ayrıca parçaları güncelledim ve sistemin son hali:

@UBerk
O harddiski almanızı önermem. Anladığım kadarıyla NAS gibi bir şey, yani 7/24 çalışması için üretilmiş, normal kullanıcılar için değil. Kaç RPM olduğu bile yazmıyor.
Diğer parçalar uygun. Daha bütçeniz varsa 3600'e soğutucu almanızı öneririm, yanında gelen soğutucu yetersiz kalıyor.

Bütçemi aşmayacak şekilde Harddisk ve soğutucu önerirseniz sevinirim. Ayrıca anakartımda m2 desteği var mı?

Evet, 2 adet M.2 NVMe yuvası bulunuyor anakartınızda.
Soğutucu olarak Arctic Freezer 34, harddisk olarak Seagate veya herhangi bir markanın 7200RPM modelini öneririm.

Tek tek alsanız?

Toplu olarak:
PSU: High Power Gold Performance GD 750W

İsterseniz 2 TB HDD alınabilir size kalmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…