Talha melih Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Merhaba oyun hayatımda hep Online oyun oynamışlığım var ama bu sene hikaye tabanlı oyunlara sardım sistemim: Geaforce 8500GT. Intel i3-3220. 4 GB RAM. Ve GB'ın (depolama) en az 4 olması lazım ne yazik ki. Cinsellik içermezse daha da iyi olur. Kuzenim için de oyun arıyorum. Şu an bitirdiğim oyunlar Katana Zero, Undertale, Deltarune. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Merhaba oyun hayatımda hep Online oyun oynamışlığım var ama bu sene hikaye tabanlı oyunlara sardım sistemim: Geaforce 8500GT. Intel i3-3220. 4 GB RAM. Ve GB'ın (depolama) en az 4 olması lazım ne yazik ki. Cinsellik içermezse daha da iyi olur. Kuzenim için de oyun arıyorum. Şu an bitirdiğim oyunlar Katana Zero, Undertale, Deltarune.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #2 En fazla 4 GB olması lazım demek istediniz herhalde. GTA SA, VC oynayabilirsiniz klasik.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Half Life 2 olabilir.
Talha melih Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #4 Evet GTA serisine bir bakmak çok istiyorum açıkcası göz önünde bulunduracağım. KRALCAN dedi: En fazla 4 GB olması lazım demek istediniz herhalde. GTA SA, VC oynayabilirsiniz klasik. Genişletmek için tıkla... GNU or NOT dedi: Half-Life 2 olabilir. Genişletmek için tıkla... 1'I oynamıştım 1, 5 yıl önce falan 2 yede muhakkak bakacağım. Talha melih dedi: Merhaba oyun hayatımda hep Online oyun oynamışlığım var ama bu sene hikaye tabanlı oyunlara sardım sistemim: Geaforce 8500GT. Intel i3-3220. 4 GB RAM. Ve GB'ın (depolama) en az 4 olması lazım ne yazik ki. Cinsellik içermezse daha da iyi olur. Kuzenim için de oyun arıyorum. Şu an bitirdiğim oyunlar katana Zero, Undertale, deltarune. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı yapmışım en fazla 4 GB depolama ne kadar az olursa o kadar iyi çünkü kendi mobil verimden indireceğimde. Son düzenleme: 3 Aralık 2020
Evet GTA serisine bir bakmak çok istiyorum açıkcası göz önünde bulunduracağım. KRALCAN dedi: En fazla 4 GB olması lazım demek istediniz herhalde. GTA SA, VC oynayabilirsiniz klasik. Genişletmek için tıkla... GNU or NOT dedi: Half-Life 2 olabilir. Genişletmek için tıkla... 1'I oynamıştım 1, 5 yıl önce falan 2 yede muhakkak bakacağım. Talha melih dedi: Merhaba oyun hayatımda hep Online oyun oynamışlığım var ama bu sene hikaye tabanlı oyunlara sardım sistemim: Geaforce 8500GT. Intel i3-3220. 4 GB RAM. Ve GB'ın (depolama) en az 4 olması lazım ne yazik ki. Cinsellik içermezse daha da iyi olur. Kuzenim için de oyun arıyorum. Şu an bitirdiğim oyunlar katana Zero, Undertale, deltarune. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı yapmışım en fazla 4 GB depolama ne kadar az olursa o kadar iyi çünkü kendi mobil verimden indireceğimde.