F/P derken işlemciler aynı fiyat ve youtube videolarına dayanarak intel cs go da daha iyi bir fps sunuyor min 20 fps fark ediyorNeden işlemci Intel olmalı diyorsunuz ki? Şu anda Ryzen ortalığı kasıp kavurmuşken bence Intel sistem almayın. Bariz şekilde iyi F/P oranı sunuyor AMD.
Kasa çok kötü hava akış olmaz bu kasada + işlemciye güvenmek sıkıntı fps olarak bilmyorum anakart nasıl fikrim yok ama ram kötü gibiŞöyle daha güzel oldu:
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart | ITOPYA
MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450 TOMAHAWK MAX ITOPYA'da.www.itopya.com G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 Siyah 1.35V(F4-3600C18D-16GVK) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 Siyah 1.35V(F4-3600C18D-16GVK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com Kingston A2000 500GB 2200MB/2000MBs NVMe PCIe M2 SSD (SA2000M8/500G) - SSD - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kingston garanti bilgisi için tıklayınız. https://www.kingston.com/tr/company/warrantywww.teknobiyotik.com Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com 165 Hz bir monitör kullandım:GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-650B ITOPYA'da.www.itopya.com
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
O 20 FPS belki bir şey değiştirmez ama ileride darboğaz yediğin zaman keşke Ryzen alaydım derdin. İşlemci kullanımları ortaya koyuyor.
yok monitör dahil değilen 6ile 7 arası min 200 fps yapılabilir mi nasıl bir birleşim olur amd den anlamıyorum sistem toplamasından anakart vs olsun sıvı soğutma kesin alıcam tek 120mm fan yeter mi sizce veya işiniz yoksa veya zahmet olmucaksa bir sistem daha yazabilirmisiniz itopyadanBütçe düşersek ne alınabilir mi diyorsunuz? Monitör dahil mi 6000?
yok monitör dahil değilen 6ile 7 arası min 200 fps yapılabilir mi nasıl bir birleşim olur amd den anlamıyorum sistem toplamasından anakart vs olsun sıvı soğutma kesin alıcam tek 120mm fan yeter mi sizce veya işiniz yoksa veya zahmet olmucaksa bir sistem daha yazabilirmisiniz itopyadan veya güveneileceğim daha ucuz bir yer varsa vatan gibi kazıklamıcak öyle bir yerden hepsi ayni yerden olcak şekilde
ve zahmet olmazsa sizce cs go 144 hz monitör benq biliyorum iyi marka xl2430t kullanıyordum eskiden ama şuan pyasada çok marka var anlamıyorum 144 mü almam mantıklı 240 hz alırsam saçma mı olur bu sistem 240 da performans vermezmi ve sizin 144 hz için monitör öneriniz hangisidir iyi bir 144 içinBütçe düşersek ne alınabilir mi diyorsunuz? Monitör dahil mi 6000?
EKRAN kartı rx dışında ne önerirsinizRyzen için düzgün bir hava akışı ile stok fan yeterli olur ama OC vb. düşünüyorsanız tam bir fiyat performans soğutucu bırakacağım ve sıvı soğutucu gereksiz olur diye düşünüyorum.
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G) - SSD - Kendin Topla | Teknobiyotik
Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G)www.teknobiyotik.com Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel/amd Gri Cpu Soğutucu
Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel/amd Gri Cpu Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
ve 3600 ile 3600x arasında fark var mı sizce çokEKRAN kartı rx dışında ne önerirsiniz