8500TL CS:GO için 200FPS verecek sistem toplama

omerr2

Centipat
Merhaba arkadaşlar CS:GO için güzel bir PC kasası toplamayi düşünüyorum. Monitör 144 olacağından dolayi alacağımız ürünler sadece kasa ve içindekiler olmalı.
İşlemci Intel olmalı iyi bir FPS için sizce nasıl olmalı üstünde değişiklik yapabiliriz veya parça tamamen değişebilir sizce PC nasıl ve eklenmeli çıkartılmalı? ( Fiyat toplam 5000 ile 8500 arasi olmalı )

İşlemci: Intel Core i5 9600KF 3.7GHz 9MB önbellek 6 çekirdek 1151 14nm işlemci.
Anakart: MSI MAG Z390 Tomahawk 4400MHz(OC) DDR4 soket 1151 RGB M.2 HDMI DP ATX anakart.
RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Trident Z RGB 3600MHz CL18 DDR4 Dual kit RAM.
Ekran kartı: Siz seçerseniz daha iyi olur şu nasıl veya 6 GB veya 4 GB tercihimdir, MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
Soğutma: Cooler Master Masterliquid Lite 120 120mm işlemci sıvı soğutucu.
SSD: Corsair 480GB force MP510 NVMe M.2 SSD (3480 MB okuma / 2000 MB yazma)
Güç: Thermaltake Litepower 650W 120mm PSU.
HDD: Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 harddisk.

Sistem toplarken sadece kasa olsun ve minimum 200 FPS almam gerekiyor rekabetçi maçlardaki monitörde küçük sıkıntılar olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle daha güzel oldu:
165 Hz bir monitör kullandım:

Neden işlemci Intel olmalı diyorsunuz ki? Şu anda Ryzen ortalığı kasıp kavurmuşken bence Intel sistem almayın. Bariz şekilde iyi F/P oranı sunuyor AMD.
F/P derken işlemciler aynı fiyat ve youtube videolarına dayanarak intel cs go da daha iyi bir fps sunuyor min 20 fps fark ediyor
Kasa çok kötü hava akış olmaz bu kasada + işlemciye güvenmek sıkıntı fps olarak bilmyorum anakart nasıl fikrim yok ama ram kötü gibi

O 20 FPS belki bir şey değiştirmez ama ileride darboğaz yediğin zaman keşke Ryzen alaydım derdin. İşlemci kullanımları ortaya koyuyor.

Diyorsunuz sizce bare 3600X'in yanına anakart ne koyabilirim veya toplam sistemi 6K'ya çekerek 200 FPS stabil almam mümkün mü nasıl yapabilirim?

Bütçe düşersek ne alınabilir mi diyorsunuz? Monitör dahil mi 6000?
yok monitör dahil değilen 6ile 7 arası min 200 fps yapılabilir mi nasıl bir birleşim olur amd den anlamıyorum sistem toplamasından anakart vs olsun sıvı soğutma kesin alıcam tek 120mm fan yeter mi sizce veya işiniz yoksa veya zahmet olmucaksa bir sistem daha yazabilirmisiniz itopyadan
Bütçe düşersek ne alınabilir mi diyorsunuz? Monitör dahil mi 6000?
ve zahmet olmazsa sizce cs go 144 hz monitör benq biliyorum iyi marka xl2430t kullanıyordum eskiden ama şuan pyasada çok marka var anlamıyorum 144 mü almam mantıklı 240 hz alırsam saçma mı olur bu sistem 240 da performans vermezmi ve sizin 144 hz için monitör öneriniz hangisidir iyi bir 144 için

Ryzen için düzgün bir hava akışı ile stok fan yeterli olur ama OC vb. düşünüyorsanız tam bir fiyat performans soğutucu bırakacağım ve sıvı soğutucu gereksiz olur diye düşünüyorum.

EKRAN kartı rx dışında ne önerirsiniz
EKRAN kartı rx dışında ne önerirsiniz
ve 3600 ile 3600x arasında fark var mı sizce çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…