8500TL mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
8500

baranxozdemir

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 8500TL bütçem var. 7000TL mouse ve 1500TL ile de mouse pad bakınıyorum.

Evde bir kardeşim var 7 yaşında ben olmadığım zamanlarda evde oluyor ve PC başına geçiyor.

Wraith'ten karbonfiber veya magnezyum mouselara baktım çok olumlu yorumlarını okudum ama mouse delikli olduğu için kardeşimin içine bir şey dökeceğini aklıma getirince biraz geriliyorum. Özet olarak delikli mouse alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bu tarz mouse kullanıp tecrübesi olanlardan tavsiye istiyorum.

Delikli versiyon olarak 2 mouse seçtim.

1. WLmouse Beast X Mini Pro Wireless.
2. Pwnage Trinity CF Wireless.

Deliksiz olarak 1 mouse bulabildim.

Razer Viper V3 Pro.

Mouse pad olarak 2 seçeneğim var.

1. KlasseGear Longteng.

2. Wraith Spirit of Aim Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karbonfiber ve magnezyum fareler fiziksel darbeye karşı daha dayanıksızlar.
Viper V3 Pro alabileceğiniz en iyi farelerden biri lakin o fiyat fazla.
Bu bütçede Klasse alınmaz. Wraith Spirit of Aim Pro yerine düz model de alınabilir. Tek farkı boyutu çünkü. Deneme fırsatım olmadı lakin Wraith Ace Series daha iyi olabilir kalite olarak.

Teşekkür ederim öneri için peki mouse konusunda fikrin nedir?

Maya X kullanıyorum, açıkçası belli bir seviyeden sonra mouse un kalitesi nazaran önemsiz hale geliyor. 3395 üzeri sensörü olan, Click'leri iyi ve hızlı, ağırlık dengesi iyi bir mouse olduktan sonra geri kalanı önce boyut/tutuş şekline sonra mouse pad ve skateze daha çok bakıyor.

Eğer yüksek rank rekabetçi oyunlar oynuyorsanız o bütçeye artisan mouse pad yakışır.

Hangisini alacağınız size kalmış ama her tarza uygun yeni kullanıcılara en çok FX Zero orange önerliyor, bulması biraz zor olabilir başka bir şey alacaksanız bile en azından poron tabanlı bir pad alın.

Peripheral alanında en detaylı videoları YouTube'da boardzy diye bir kanal çekiyor orayı inceleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…