Merhaba, benzer bir sürü konu var hepsini inceledim önerilen parçalar üç aşağı beş yukarı aynı benim sıkıntım şu sistemi arkadaşıma toplayacağım. Sürekli sistem değişen biriside değil, daha ileriye dönük sırf oyun için i5 bir sistem mi R5 3600'lü bir sistemi 8500 TL bütçe ile tabii daha aşağıda olursa daha iyi olur. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.
Bunu öneririm, toplam 8570 TL ediyor. Attığım sistemin tek eksisi depolaması az. Sonradan 480 GB SSD veya 1 TB HDD alabilirsin. Ama SSD için diğer parçalardan kısasım gelmedi.
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tercih edilebilir ancak ekran kartını kısacak kadar gerek görmüyorum. Yine de siz bilirsiniz. Apacer güzel bir SSD markası. Samsung tabii ki en iyisi ama Samsung SSD koymak için 2070 Super'den feragat etmem. @Kayseri Mantısı
Anakart ı neden değişmesini tavsiye ediyorsunuz hocam B460M-A sipariş ettim ben de. İşlemcim 10400F olduğu için vga girişinin olmamasını sorun değildi benim için başka bilmediğim eksileri mi var diye soruyorum.