8500TL'ye Intel Arc B580 alınır mı?

Bütçe
8-10K
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. el Intel Arc B580 ekran kartını 8.500 TL'ye buldum, fiyatına değer mi? Alınır mı? Oyunlarda driver sorunları veya düşük FPS sorunları hala var mı? Aktif kullanan varsa deneyimlerini ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Onun yerine yakın fiyatlarda ne alabilirim? Herkese iyi akşamlar, teşekkür ederim.

Sakın bulaşma o karta.

Bir Arc A750 kullanıcısı olarak söylüyorum ben tercih etmezdim her ne kadar optimize edilmiş gibi gozuksede yeni çıkan oyunların çoğunda bir şekilde bir problem çıkarıyor.

Fiyat ve performans dengesine göre değerlendirilirse bence alınabilir. Ben Intel Arc A750 kullandım oyun ve iş olarak öyle çok kötü değildi, hatta fiyatına göre iyi derim. İşiniz gereği yapay zeka uygulamalarını çok kullanan biriyseniz orada bazı sıkıntıları var düzgün çalıştığı uygulama var çalışmadığı uygulama var. Buna ek olarak sık sık driver güncellemesi geliyor driver için olumsuz düşünceniz olmasın. Yorumum normal kullanıcı için fiyatı iyi derecede uygun ise alınabilir.

Bu bütçede RX 6700XT, RTX 3070 var. İkiside B580'den oyundan oyuna değişicek şekilde iyi performans veriyor. B580 halada RTX 4060 ile 4060Ti arasında git gel yapıyor.
RX 6700XT VRAM olarak avantajı ile de B580 için iyi bir alternatif olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İntel'in problemleri falan bitmez mi peki zamanla? Çünkü ben GTA, RDR2, CS 2, Battlefield 1 oyunlarını oynayacağım.

Intel'in problemleri falan bitmez mi peki zamanla? Çünkü ben GTA, RDR2, CS 2, Battlefield 1 oyunlarını oynayacağım.

Biter ama bayağı bir zaman alır hala driverları adamakıllı değil, ısınma problemi zaten var artı olarak bunun üstünede bazen oyunlarda adam gibi performans vermiyor sakın almayın.

İntel'in problemleri falan bitmez mi peki zamanla? Çünkü ben GTA, RDR2, CS 2, Battlefield 1 oyunlarını oynayacağım.
Çoğu sorunu düzelttiler aslında ama yarın GTA 6 çıksa, düzgün oynamak için belli bir müddet beklemeniz lazım. Onun dışında GTA 5, RDR2 gibi üstünden yıllar geçmiş oyunlar sorunsuz duruyorlar.

GTA SA gibi eski nesil oyunlar için halda baş ağrıtıyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…