850TL altı EA FC için gamepad önerisi

Bütçe
850-1000
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram
Asus H410M-K
I3 10100-F
STRIX GTX 1050TI
TOSHIBA 1 TB HDD
WD 240 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Selamlar dostlar, 850 TL arası, çoğunlukla EA FC için bir gamepad bakınıyorum. Şu an kullandığım F310 ve abimle dönüşümlü kullanıyoruz. Ben kendime ayrı bir tane almak istiyorum. Gönül isterdi ki şu güzide Xbox'lardan bir tane alalım ama bütçemi o kadar çıkartamam. En fazla 1000 TL yapabilirim oda gerçekten iyiyse.
Bu arada "bilgisayar" için kullanacağım ve kablolu-kablosuz fark etmez.

Çakma PS4 kolu al, bende platoon marka var gayet memnunum, emülatörlerle birlikte jiroskop gibi özelliklerini de kullanabiliyorum.

Çakma PS4 kolu al, bende platoon marka var gayet memnunum, emülatörlerle birlikte jiroskop gibi özelliklerini de kullanabiliyorum.
Uyumluluk konusunda Playstation kolu kullanmak bence sıkıntılı Xbox'un çakma kolları daha iyi olabilir.

Uyumluluk konusunda Playstation kolu kullanmak bence sıkıntılı Xbox'un çakma kolları daha iyi olabilir.
Kanka şuan bilgisayara bağlı biri platoon, diğeri bilinmeyen bir marka bit pazarından almıştım. İkisi de tak çalıştır.

Kanka şuan bilgisayara bağlı biri platoon, diğeri bilinmeyen bir marka bit pazarından almıştım. İkisi de tak çalıştır.
Söylediğiniz markalar kötü diye biliyorum ayrıca F310 siparişi verdim tekrardan. Teşekkürler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…