850TL mouse pad önerisi

Hocam eğer kullanmak isterseniz 90x40 Klasse mousepadler ikisini de barındırıyor.

Almışken tam bir şey almak istiyorum rekabetçi oynuyorum genelde çoğu kişi Blade X y tiger longteng veya SteelSeries QCK Edge öneriyor.

Hocam eğer kullanmak isterseniz 90x40 Klasse mousepadler ikisini de barındırıyor.

Ama tabii oda bir seçenek yorumları vs iyi.

Almışken tam bir şey almak istiyorum rekabetçi oynuyorum genelde çoğu kişi Blade X y tiger longteng veya SteelSeries QCK Edge öneriyor.

Ama tabii oda bir seçenek yorumları vs iyi.

Hocam ben de sizin gibi SteelSeries almak istiyordum birazcık forum yorumlarına baktıktan sonra vazgeçtim parasını hak etmiyor vs. yorumlarını görünce vazgeçmiştim Klasse aldığıma hiç pişman değilim bence tercihinizi Klasse yönünden yapın pişman olacağınızı sanmıyorum.

Hocam ben de sizin gibi SteelSeries almak istiyordum birazcık forum yorumlarına baktıktan sonra vazgeçtim parasını hak etmiyor vs. yorumlarını görünce vazgeçmiştim Klasse aldığıma hiç pişman değilim bence tercihinizi Klasse yönünden yapın pişman olacağınızı sanmıyorum.

Yani bende bir tık bu fiyatları sorgulamıyor değilim de işte övende öyle böyle övmüyor insan bir merak ediyor ne kadar farklı olabilir diye Klasse'nin ofis modeli var bir de 170 TL falan Pro'yla arasında fark yok diyorlar biraz daha araştırdıktan sonra alacağım bir tanesini şu an kullandığım mouse pad beyaz olduğundan ellerimi koyduğum yer sapsarı oldu odaya insan alamıyorum 🤠

Hocam çoğu profesyonel G640 kullanıyor. Ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum açıkçası, bütçenizi biraz aşıyor ama üstüne biraz daha koyup alınabilir aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı