850TL'ye bisiklet önerisi

2. el temiz bisiklet bakmanız için birkaç öneride bulunayım:
  • Çift amortisörlülerden uzak dur. Yalnızca ön maşası amortisörlü olsun.
  • Ön maşa Suntour XCT ve üzeri ya da Rock Shox'ın herhangi bir maşası olabilir.
  • Kadro uzunlunluğu ve jant büyüklüğü boyunuza göre olmalı.
  • Hidrolik disk fren olarak Shimano M395, M445 gibi modellere sahip bisiklet seçebilirsiniz.
Bisikleti aldıktan sonra şunları almanızı öneririm:
  • Ön ve arka için ışık
  • Kask
  • Eldiven
Ayrıca kendi ilinizdeki bisiklet gruplarına katılmanızı öneririm. Grupla beraber kalabalık, güzel, eğlenceli turlara çıkabilirsiniz.

Süspansiyon çok önemli. Aşırı aksiyonlara girmeyeceksen ön süspansiyon yeterli olacaktır. Alacağın bisiklet üst düzey olmayacağı için arka süspansiyon gövdenin sağlamlığını azaltır. Ben uzun yıllar ön süspansiyonlu Bianchi kullandım. Fakat çift süspansiyonlu (ön-arka) modelini kullanan arkadaşlarım benden çok daha fazla sorun yaşadılar.

Kron araştırdım biraz. Her yerde iyi olduğunu okudum, yani çoğu sitede falan. Peki V fren mi yoksa disk fren mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hidrolik disk fren öneriyorum. Kullanınca farkını çok rahat anlayacaksınız.

Kron iyi markadır ama ben dağ bisikletinde hidrolik disk fren öneriyorum. Aceleniz yoksa bütçenizi biraz daha yükselttiğinizde alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…