850W Gold PSU önerisi

Bitfenix fiyat olarak da makul gerçekten sanıyorum bunu alacağım, çok teşekkürler. Sadece aklıma takılan 600 TL fark ile Cratos 850W olanı tercih etmek uzun vadede daha mantıklı bir tercih mi olur acaba hocam ?

@mrtchtshn Bitfenix 12VHPWR üzerinden 300W sağlayabileceğini ifade ediyor. Cratos ise 600W. Tamamen ilerideki tercihinize bağlı.
300w sanıyorum çok çok yeterli olacaktır. İlginiz için tekrar çok teşekkürler hocam.

300w sanıyorum çok çok yeterli olacaktır. İlginiz için tekrar çok teşekkürler hocam.
Hocam tekrar merhabalar Bitfenix 750w modelini 600TL daha uygun olması nedeniyle bugün alacaktım fakat sabah uyandım ve maalesef PSU'nun fiyatı artmış Şu an 850w Cratos ile aralarında 200TL fark var. Neredeyse aynı fiyat diyebiliriz. Cratos ve Bitfenix ikilisini değerlendirecek olursak hangisi daha kalitelidir ? Aynı kalitede iseler 750w bitfenix yerine 850w Cratosu tercih edeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…