850W PSU önerisi

Attıklarım sağlam ve gayet kaliteli modeller zaten. Vita GM modeli Corsair RM850X Shift ile kapışabilecek bir ünite, NZXT C850 (2022) ise 850W Gold uniteler içinde en ust seviyedeki birkaç modelden biri.

Teşekkür ederim kardeşim NZXT ile diğer arkadaşın kasa ile beraber PSU arasında kaldım. Hangisi alsam diye düşünüyorum açıkçası.

Teşekkür ederim kardeşim NZXT ile diğer arkadaşın kasa ile beraber PSU arasında kaldım. Hangisi alsam diye düşünüyorum açıkçası.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla hocam bu kasayı arkadaşımın 7800X3D ve 4070Tİ super sistemini dizerken kullanmıştım gayet memnundu hem sessiz hem çok iyi hava akışı var. Güç kaynağı da kaliteli. Tabi hocam daha iyi biliyodur ama ben incelemesini atayım buraya.

Güzel ferah bir kasa yorumlara baktığım da normal altı PSU deniyor ama acaba aynı PSU mı baktım bilmiyorum ama büyük ihtimalle alacağım ama eski kasayı ne yapacağım çok masraf yaptım egzoz fanını bile 2 sene önce 800 TL almıştım. Neyse yapacak bir şey güzel kasa alacağım sanırım. Sana da teşekkür ederim tavsiyen için.

Arctic Freezer II 240 sıvı soğutucu olur değil mi 2 fanlı.

Son düzenleme:

Üst panele 360Mm'de takabilirsin. PSU hakkında kötü yorum görmedim ben internette. Farklı bir modele bakıyor olabilirsin.

PN850M PSU modeli bu. A Tier bi PSU olması lazım.

Üst panele 360Mm'de takabilirsin. PSU hakkında kötü yorum görmedim ben internette. Farklı bir modele bakıyor olabilirsin.

PN850M PSU modeli bu. A tier bir PSU olması lazım.

Senin tavsiyen ile aldım inşallah pişman olmam. Uzun süre memnun kalırım sana da bol bol dua ederim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250125_214711_Chrome.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 203
Senin tavsiyen ile aldım inşallah pişman olmam. Uzun süre memnun kalırım sana da bol bol dua ederim

Ben kendi arkadaşımın 70 bin liralık sistemine bu Kasa ve PSU kombinasyonunu kullandım. Kendime almayacağım ürünü başkasına önermem Hayırlı olsun.

Ben kendi arkadaşımın 70 bin liralık sistemine bu kasa ve PSU kombinasyonunu kullandım. Kendime almayacağım ürünü başkasına önermem hayırlı olsun.

Teşekkür ederim BROM eski fanları da PSU üstene harici fan takılıyormuş oraya takarım artık sorun olmaz değil mi yukarı doğru üfleme ile.

Ben kendi arkadaşımın 70 bin liralık sistemine bu kasa ve PSU kombinasyonunu kullandım. Kendime almayacağım ürünü başkasına önermem hayırlı olsun.

BROM kasayı 2 3 gündür kullanıyorum aşık oldum resmen hep ferah hem de duruşu efsan tekrardan çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20250202_231127.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 205
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…