Markayı hiç duymadım sağlam mı ?O kadar para vermeye gerek yok. Attığın PSU'dan daha kaliteli bir model.
![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.548,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet sağlam. Duymamış olman gayet normal, bu markaların hakkı yeniliyor piyasada.Markayı hiç duymadım güvenilir mi sağlam mı?
Markayı hiç duymadım sağlam mı ?
Tabii ki. Raijintek PSU konusunda en sağlam firmalardan biri. Cratos modeli de aynı şekilde üst seviye modellerinden. İç yapısı da attığın MSI'dan daha iyi. Marka ismine para verme, diğer parçalarına yatırım yaparsın.Markayı hiç duymadım sağlam mı ?
Tabii ki. Raijintek PSU konusunda en sağlam firmalardan biri. Cratos modeli de aynı şekilde üst seviye modellerinden. İç yapısı da attığın MSI'dan daha iyi. Marka ismine para verme, diğer parçalarına yatırım yaparsın.
Enermax ve Raijintek'in iç yapıları aynı. Enermax'ı direkt alabilirsin.Markayı hiç duymadım güvenilir mi sağlam mı?
Markayı hiç duymadım sağlam mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.