859 TL'ye MSI Vigor GK30 alınır mı?

Bütçe
800-900
Katılım
28 Mayıs 2021
Mesajlar
355
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben 859 TL'ye aldım ama sizce yanlış bir karar mı verdim emin olamadım. Daha kargoya verilmediği için iadede bulunabilirim eğer hatalıysam öneriniz nedir?
 
Hayırlı olsun.

Hatalı olup olmaman neden özellikle bu klavyeyi sipariş etmeyi istediğine bağlı. Mekanik hisli bana fazlasıyla yeter, ben faremle/bilgisayarımla eşleyip görsel şölen yaşamak istiyorum diyorsan gayet yeterli bir seçim.

Teşekkürler hocam amacım düşük bütçe mekanik klavye alıp 2 3 ayda bozulmasını istemiyorum en azından kaliteli membran olursa benim için iyi.
 
Teşekkürler hocam amacım düşük bütçe mekanik klavye alıp 2 3 ayda bozulmasını istemiyorum en azından kaliteli membran olursa benim için iyi.
Eğer dersen ki çok para harcamayayım ama işimi görsün kaliteli olsun DK61SE alabilirsin ayrıca bütçenin altında beyaz ve siyah seçeneği var. RGB ışıklandırması yok haberin olsun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı