Ubisoft Connect %85'e varan efsanevi indirim

Hem kod hem 100 puanla gelen %20 indirim beraber kullanılamıyor az önce denedim hata veriyor. Sadece tekini kullanabiliyoruz tek sepette.

Arcade tarzda bir araba yarışı oyunu arıyorum, The Crew Motorfest alınır mı sizce? Yoksa Forza Horizon 5 mi tercih edeyim?
İkiside gayet güzel yarış oyunu, ikisini de bol bol oynadım, özellikle Forza. Tercih meselesine kayıyor biraz, arcade istediğin için Motorfest tavsiye ederim, oyunun sürüşü fena değil, görsel modifiyeler gayet güzel, sadece araba değil, gemi, motor, uçak, canavar kamyon gibi çok fazla disiplin var, yakında jet uçakları da geliyor, oyunda her türlü disiplin ve araba kültürüne uygun playlistler var, bunlar kısa campaign modu gibi bir şey ama hepsi iyi hazırlanmış oynaması sarıyor, birde arabaların stok halleri DLC arkasında değil, Year 1 Pass ile gelen Dodge Charger Redeye dışında her araba oyun içi bir yöntem ile alınabiliyor, Year 2 Pass'da polis arabaları gelmişti ama hepsinin stok halleri oyun içi para ile alınabiliyor mesela, aynısı Forza'da yok, onda çok fazla güzel araba için en yüksek sürümü almış olsan bile yine DLC alman gerekiyor.

Forza bildiğimiz Forza zaten, güzel, sürmesi keyifli, yüzlerce araba var, performans modifiyeleri çok detaylı ve her arabayı her şeye çevirebiliyorsun neredeyse, sandbox oyunu gibi bir şey bence, önceki oyunları sevdiysen yine seversin bunu da, Forza çok daha bilindik diye diğeri kadar detaya girmiyorum

100 units indirimi eklenebiliyor mu, eklenemiyor mu? Son durum nedir?

Yok hocam eklenmiyor.

Arkadaşlar kod tek seferlik mi yoksa art arda kullanabilir miyiz satın alan birisi yazabilir mi?

Son düzenleme:
Çoğu Ubisoft oyunlarına sahibim fakat oyunlarında "sınırsız sahiplik hakları vermeyen", yalnızca "oyuna erişim için sınırlı bir lisans" sağladığını iddia eden bir geliştiriciden artık oyun almayı düşünmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınırsız sahipliği GOG dışında veren bir platform olduğunu sanmıyorum, Epic Games ve Steam gibi büyük platformlar da yıllardır oyunlarınıza sınırsız sahiplik hakkı değil lisans satıyorlar.

@271621, o zaman GOG dışı hiçbir satış platformundan satın almayacaksınız. Steam, Epic Games, EA, Ubisoft gibi platformların hepsi lisans satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…