Ubisoft Connect %85'e varan efsanevi indirim

bu indirimde division 1 oyununu almıştım ama hesabımdan para çekildiği halde oyunu vermedi.

@redeemer, benim düşüncem de bu oyunları satın alanlar, para verdiği için zorlaya zorlaya oynuyor. Yoksa sürekli şuraya git, buraya git tarzı görevler çekilmez. Bunu yapmak isteseydim, simülasyon oyunlarında takılırdım. Simülasyon oyunlarından ne farkı var şimdi?

Hocam assasin Creed oyunlarını Ubisoft'tan alıp Türkçe oynama imkanı hiç yok mu acaba bir de güncel indirim kuponu varsa nereden bulabilirim bu ay 2000TL'lik alışveriş yapacağım da

Hocam assasin Creed oyunlarını Ubisoft'tan alıp Türkçe oynama imkanı hiç yok mu acaba bir de güncel indirim kuponu varsa nereden bulabilirim bu ay 2000TL'lik alışveriş yapacağım da
Türkçe yamaları var hepsinin. Güncel yama sitesinden adımları takip edip yamayı yükleyebilirsin.
İndirim ile ilgili bilgim yok. Uzun zamandır ubisoft oyunu almadım.

Türkçe yamaları var hepsinin. Güncel yama sitesinden adımları takip edip yamayı yükleyebilirsin.
İndirim ile ilgili bilgim yok. Uzun zamandır ubisoft oyunu almadım.
Ben oyunları geforce now üzerinden tabletten oynayacağım da yine de Türkçe yama yapma şansım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…