860 Evo 250GB Okuma/Yazma hızları

Makaleler
3
Yakın zamanda Samsung 860 Evo 250GB SSD aldım. Windows kurulumunu yaptım, ardından Samsung Magician yükledim. Hız testi yaptığımda aşağıdaki 2 sonucu aldım. Ardından yazma hızı bana az geldi, bu yüzden Rapid mode seçeneğini etkinleştirdim. Ondan sonra bir test daha yaptım. Ama bu hızlar bana çok alakasız geldi. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapid mode dediğin şeyde SSD önbelleği olarak RAM kullanır. Aslında şu an dolaylı yoldan RAM hızını görüyorsun

Ek olarak Rapid mode teoride iyi gibi dursa da pratikte sistemi hızlandırmaz aksine genelde yavaşlatır. Bir de RAM kullanımını ciddi düzeyde arttırır. Açmanı tavsiye etmem.

Rapid mod değerini bilmemde, aşağıdaki değerler gayet normal. Bende de öyle.
520MB/s yazma hızına göre bana az gibi geldi 360. Bilen birisi varsa açıklayabilirse güzel olur.
Rapid mode dediğin şeyde SSD önbelleği olarak RAM kullanır. Aslında şu an dolaylı yoldan RAM hızını görüyorsun
RAM'lerim overclocklu 3000MHz.

İlk aldığımda bende de sendeki gibi yazma düşüktü 300 MB/s seviyelerindeydi. Ama zaman geçtikçe düzeldi. Nedendir bilmiyorum 860 Evo kullanan birçok kişi bunu yaşıyor.

Bende bu değerleri alıyorum write değerleri belirtilenin altında çıkıyor nedense sebebini bilmiyorum ama forumda herkeste böyle olduğunu gördüm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…