Arkadaşlar bu sabah 860 Evo modelini aldım ve montajını yaptık. Windows 10'u normal bir şekilde SSD'ye kurdum. Ancak test ettiğimde IOPS değerlerinin çok düşük olduğunu gördüm. Sabahtan beri aradım taradım çözüm bulamadım. En son temiz bir format atayım dedim format da atamadım. Format atarken anakart görüntüsünde takılı kalıyor. Delirmek üzereyim. Ne yapabilirim? İlgili fotoğrafları aşağıya yüklüyorum.
Sistemin anlık değerlerini vermekte chipset sürülerini varsa raid sürücüsünü güncelleyin sorun düzelecektir. Aynı sorunu yaşamıştım sıkıntısız kullanmaktayım şuan.
Dvd kısmına taktığım harddisk'i çıkardım. Yazılan değerler kadar olmasa da çok daha iyi sonuçlar aldım format da atabildim. Ama şimdi 1TB harddisk'i ne yapacağım? Kullanmam lazım onu bir şekilde.
ım harddisk'i çıkardım. Yazılan değerler kadar olmasa da çok daha iyi sonuçlar aldım format da atabildim. Ama şimdi 1TB harddisk'i ne yapacağım? Kullanmam