dragunov Decapat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 133 3 Nisan 2021 #1 860 EVO güç bağlantısı bu kablolardan hangisi?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 3 Nisan 2021 #11 L şeklinde olduğu için yönü önemli. İlk kez takılıyorsa biraz sıkı girmesi normal. Yönüne dikkat ederek birazcık kuvvet uygulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
L şeklinde olduğu için yönü önemli. İlk kez takılıyorsa biraz sıkı girmesi normal. Yönüne dikkat ederek birazcık kuvvet uygulayabilirsiniz.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 3 Nisan 2021 #12 dragunov dedi: Ancak zorladığımda rahatça oturmuyor zorlamalı mıyım yoksa kablolar mı yanlış? Genişletmek için tıkla... Düzgün açı ile takın. Artı 0 Eksi
dragunov dedi: Ancak zorladığımda rahatça oturmuyor zorlamalı mıyım yoksa kablolar mı yanlış? Genişletmek için tıkla... Düzgün açı ile takın.
KS KS dragunov Decapat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 133 3 Nisan 2021 #13 KuoNN dedi: Kablo L gibi bir şekle sahip. Yanlış takma gibi bir şey olamaz. Eğer girmiyorsa yönü yanlıştır. Zorlamayın, kırarsınız. Genişletmek için tıkla... L olanı anakarta taktım fark eder mi? Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: Kablo L gibi bir şekle sahip. Yanlış takma gibi bir şey olamaz. Eğer girmiyorsa yönü yanlıştır. Zorlamayın, kırarsınız. Genişletmek için tıkla... L olanı anakarta taktım fark eder mi?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 3 Nisan 2021 #14 dragunov dedi: L olanı anakarta taktım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... SATA1 yazana takın ilk SSD çalışsın. Artı 0 Eksi
dragunov dedi: L olanı anakarta taktım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... SATA1 yazana takın ilk SSD çalışsın.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Nisan 2021 #15 dragunov dedi: L olanı anakarta taktım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... İnce, küçük olandan bahsediyorsanız anakarta bağlamanız gerekli zaten. Ben güç kaynağından çıkan kablodan bahsediyordum. Artı 0 Eksi
dragunov dedi: L olanı anakarta taktım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... İnce, küçük olandan bahsediyorsanız anakarta bağlamanız gerekli zaten. Ben güç kaynağından çıkan kablodan bahsediyordum.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #16 khlestov dedi: Bilmiyorsanız zarar verme ihtimaliniz de var bence zorlamayın bende alıp bilgisayarcıya taktırmıştım Genişletmek için tıkla... Bakkalları zengin eden adam bulundu. Artı 0 Eksi
khlestov dedi: Bilmiyorsanız zarar verme ihtimaliniz de var bence zorlamayın bende alıp bilgisayarcıya taktırmıştım Genişletmek için tıkla... Bakkalları zengin eden adam bulundu.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 933 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 3 Nisan 2021 #17 Hüseyin42 dedi: Bakkalları zengin eden adam bulundu. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS dragunov Decapat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 133 3 Nisan 2021 #18 KuoNN dedi: İnce, küçük olandan bahsediyorsanız anakarta bağlamanız gerekli zaten. Ben güç kaynağından çıkan kablodan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... SSD'yi şu noktada göremiyorum ancak BIOS menüsünde görünüyor ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: İnce, küçük olandan bahsediyorsanız anakarta bağlamanız gerekli zaten. Ben güç kaynağından çıkan kablodan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... SSD'yi şu noktada göremiyorum ancak BIOS menüsünde görünüyor ne yapmalıyım?
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 3 Nisan 2021 #19 dragunov dedi: Eki Görüntüle 955285 SSD'yi şu noktada göremiyorum ancak BIOS menüsünde görünüyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar > sağ tık > yönet > disk yönetimi > SSD'yi seçin biçimlendirin ya da yeni kurun. Artı 0 Eksi
dragunov dedi: Eki Görüntüle 955285 SSD'yi şu noktada göremiyorum ancak BIOS menüsünde görünüyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar > sağ tık > yönet > disk yönetimi > SSD'yi seçin biçimlendirin ya da yeni kurun.
KS KS dragunov Decapat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 133 3 Nisan 2021 #20 237969 dedi: Bu bilgisayar > sağ tık > yönet > disk yönetimi > SSD'yi seçin biçimlendirin ya da yeni kurun. Genişletmek için tıkla... Ne demeliyim burada? Artı 0 Eksi
237969 dedi: Bu bilgisayar > sağ tık > yönet > disk yönetimi > SSD'yi seçin biçimlendirin ya da yeni kurun. Genişletmek için tıkla... Ne demeliyim burada?