körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2021 #21 Rambo Okan Güler dedi: Ne süredir kullandığınıza da bağlı ama en azından 1-2 ay kullandıysanız normal değerler. Genişletmek için tıkla... Hocam işte kasım'ın ortaları gibiydi herhalde. Bu arada SSD sıfır.
Rambo Okan Güler dedi: Ne süredir kullandığınıza da bağlı ama en azından 1-2 ay kullandıysanız normal değerler. Genişletmek için tıkla... Hocam işte kasım'ın ortaları gibiydi herhalde. Bu arada SSD sıfır.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Mart 2021 #22 körbiginar dedi: Hocam işte kasım'ın ortaları gibiydi herhalde. Bu arada SSD sıfır. Genişletmek için tıkla... Normal. Ben 1.5 ay fazla ile 4K veri yazdım neredeyse.
körbiginar dedi: Hocam işte kasım'ın ortaları gibiydi herhalde. Bu arada SSD sıfır. Genişletmek için tıkla... Normal. Ben 1.5 ay fazla ile 4K veri yazdım neredeyse.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 4 Mart 2021 #23 körbiginar dedi: Hocam işte Kasım'ın ortaları gibiydi herhalde. Bu arada SSD sıfır. Genişletmek için tıkla... Çok normal hocam. 600 TBW ömürlü SSD'de altı üstü 2 TB veri yazılması bir sorun değil açıkçası. Yarısını geçtim çeyreği bile etmiyor TBW'nin yazdığınız değer.
körbiginar dedi: Hocam işte Kasım'ın ortaları gibiydi herhalde. Bu arada SSD sıfır. Genişletmek için tıkla... Çok normal hocam. 600 TBW ömürlü SSD'de altı üstü 2 TB veri yazılması bir sorun değil açıkçası. Yarısını geçtim çeyreği bile etmiyor TBW'nin yazdığınız değer.