860 TL'ye Eyooso Z686RGB alınır mı?

Evet şu an 550 TL Ajazz AK680. sanırım klavye indirimi falan var çünkü bazı klavyelerde indirimli bayağı
Kast ettiğim vergil dahil 550 TL'ydi şu an sanırsam vergil dahil 700 TL civarı yine de alınır. Şu an ChoiceDay diye festival tarzı bir şey var çoğu şey güzel indirimde alışveriş yapılacaksa tam zamanı başka festival tarzı indirim diğer aya gelir.(500 TL'ye 45 adet Akko V3 piano sipariş ettim güzel indirim)

Kast ettiğim vergil dahil 550 TL'ydi şu an sanırsam vergil dahil 700 TL civarı yine de alınır. Şu an choiceday diye festival tarzı bir şey var çoğu şey güzel indirimde alışveriş yapılacaksa tam zamanı başka festival tarzı indirim diğer aya gelir.(500 TL'ye 45 adet Akko V3 piano sipariş ettim güzel indirim)

Evet vergisiz fiyat söylüyorsun sanmıştım ama jeton falanla 650 kapayabiliyorsun gene iyi bence.

Kast ettiğim vergil dahil 550 TL'ydi şu an sanırsam vergil dahil 700 TL civarı yine de alınır. Şu an choiceday diye festival tarzı bir şey var çoğu şey güzel indirimde alışveriş yapılacaksa tam zamanı başka festival tarzı indirim diğer aya gelir.(500 TL'ye 45 adet Akko V3 piano sipariş ettim güzel indirim)

Bir sorum olacakta buradan alırken beyaz rengini seçince ücretsiz iade gidiyor ama siyahında var bundan dolayı bir şey olur mu sırf bu yüzdensiyah rengini almayı düşünüyorum.

1715114704058.png

1715114720673.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı