8600 TL Monitör Dahil Sistem

Fullmotion

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman sonra kullandığım bilgisayararımın yıllara yenik düşmesi sonucu komple sistem topladım. Tabi çok tecrübeli olduğum söylenemez. Sistem özelliklerine gelecek olursak.

MSI Optix MAG271C 27'' 144 HZ 1MS (MPRT) Curved Led Monitör
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9 GHZ 19MB Önbellek 65W İşlemci
ASUS TUF B450-Plus Gaming AMD B450 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200 O.C MHZ Anakart
ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2060 Gaming OC GDDR6 6 GB 192Bit DX12 Ekran Kartı
Samsung 250 GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500 MB / Yazma Hızı 2300 MB)
Toshiba 3.5" 1 TB SATA 3.0 32 MB Önbellek 7200 RPM Harddisk
XIGMATEK Venom X 650W 80 PLUS POWER 4x120MM RGB Fanlı USB 3.0 Temper Camlı Kasa

Toplam tutar: 8.600 TL

İlk kasa toplama deneyimim bu şekilde oldu. Açıkçası güç kaynağı konusunda kararsız kaldığım için kasa ile beraber satılan bir model tercih ettim. Bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an gece sessizliğinde kasa fanları, kumandası ile hızını düşürdüğüm zaman güç kaynağından bir miktar ses gelmekte. Normal kullanımda zaten kasa fanlarının sessinden duymanız mümkün değil. Kasayı herkese tavsiye ederim. Almak isteyen arkadaşlar için fiyat performans ürünü. İşlemciye gelecek olursak 2700 seride olabilirdi. Önümüzdeki aylarda çıkacak olan Ryzen 3 serisi ile bir upgrade yapabilirim. Şu an için beni mutlu eden bir sistem oldu. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı