G gürtekin Kilopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar bu sistem nasıl? Tavsiyelerinizi rica ediyorum. Özellikle bu kasaya bu parçalar sıgar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2015
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2015 #2 Kağıt üzerinde sorun yok gibi gözüküyor ama sen bu sistemi ne amaçla kullanacaksın? Hayatta kullanmayacağın özelliklere para vermek istemezsin.
Kağıt üzerinde sorun yok gibi gözüküyor ama sen bu sistemi ne amaçla kullanacaksın? Hayatta kullanmayacağın özelliklere para vermek istemezsin.
G gürtekin Kilopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #3 genel olarak profesyonel üst düzey masaüstü oyun bilgisayar için düşünüyorum
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Aralık 2015 #4 gürtekin dedi: genel olarak profesyonel üst düzey masaüstü oyun bilgisayar için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bence DVD'ye gerek yok Steam ve Origin gibi platformlar var iken.
gürtekin dedi: genel olarak profesyonel üst düzey masaüstü oyun bilgisayar için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bence DVD'ye gerek yok Steam ve Origin gibi platformlar var iken.