8600K vs 9600K

lionclaw

Decapat
Sizce i5 8600k mı yoksa 9600k mı almalıyım?
Fiyatlar hemen hemen aynı düzeyde. 9600K'nın oyun performans videosu bulamadım. Sizlerden yardım almak istedim.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Sizce i5 8600k mı yoksa 9600k mı almalıyım?
Fiyatlar hemen hemen aynı düzeyde. 9600K'nın oyun performans videosu bulamadım. Sizlerden yardım almak istedim.
Çok fazla video var.8700k ile 9600k oyunlarda aynı performansı veriyor.9600k bazen geçiyor.

Çözüm
Teknik performans ölçümlerinde farklar %4'ün altında. Fiyat farkı da aynı şekilde %4'ün altındaysa yeni olanı alın derim. Fark fazlaysa, o farkla fan alıp 8600K'ya overclock yapmak daha mantıklı bence.

%4 performans farkı dışında daha da iyisi 9. nesil işlemciler lehimli ısı sorunun daha az olur bence 9600k tercih etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…