87-88 kilo MSÜ için sorun yaratır mı?

Daha fazla  
Merhaba deniz harp için çağırıldım ancak sınav nedeniyle kilo veremedim anlık olarak 87 88 kilo çıkıyorum ve boyum 176. şöyle bir durum da var hem kemiklerim gerçekten kalın hem de spor yaptığım için kas kütlesi var ve biraz yağ harici fit duruyorum, sizce sorun yaratır mı kilo? Sorduğum birkaç kişi "sözlüden geçersen sen her türlü geçersin" dediler ama bilmiyorum.

Kardesim adamlar liste yayinliyor. Su boy icin max kilo su min kilo bu diye. O listeye baksana. Daha net olur senin icin.

Sorun olmaz bence.

Teşekkürler.

Sorun olmaz bence.

Teşekkürler.

Kardesim adamlar liste yayinliyor. Su boy icin Max kilo sumin kilo bu diye. O listeye baksana. Daha net olur senin icin.

Baktım zaten ama şöyle bir durum var 80 kilo iki birey var diyelim birisi spor yaparak kas kütlesi ile o ağırlığa sahip diğeri yağ ile ve birisinin kemik ağırlığı daha fazla diğerinin daha az yani demek istediğim şu o listedeki veri yetersiz kalıyor. Neye göre, nasıl, kime göre belirleniyor? Umarım anlatabilmişimdir.

Sen cok guzel anlattin ama istersen kasli istersen yagli olarak o limitlerin uzerindeysen kabul etmiyorlar. Tarti ne derse o anlican.

Sen cok guzel anlattin ama istersen kasli istersen yagli olarak o limitlerin uzerindeysen kabul etmiyorlar. Tarti ne derse o anlayacağın.

Ama saçmalık değil mi bu yani bana bir uzmam jandarma görevlisi senin kemik ağırlığına da bakacaklar sen geçersin muhtemelen dedi.

Ama saçmalık değil mi bu yani bana bir uzmam jandarma görevlisi senin kemik ağırlığına da bakacaklar sen geçersin muhtemelen dedi.
Ilk asamada binlerce insan gelecek hocam. Kemik agirligina bakilmasi mumkun mu. Bende gittim cunku ordan biliyorum. orda ne yaziyorsa onu eline verdikleri kagida yazip devam et diyor.

Ilk asamada binlerce insan gelecek hocam. Kemik agirligina bakilmasi mumkun mu? Bende gittim cunku oradan biliyorum. Orada ne yaziyorsa onu eline verdikleri kagida yazip devam et diyor.

Tamam da saçmalık onu diyorum peki sizce ne yapmalıyım gitmeyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…