87 OBP ile 69 OBP'li okul geldi

OBP puanım 87 iken 77 okul düşmüştü bana. Fakat 10.sınıftan sonra açığa geçtim.

Okul kötü ise hiç gitme açığa geç.

OBP puanım 87 iken 77 okul düşmüştü bana. Fakat 10.sınıftan sonra açığa geçtim.

Okul kötü ise hiç gitme açığa geç.

İlk yıl giderim çok kötüyse direk açığa geçerim veya ilk dönemden açığa geçerim...

İfadeler: esq
İlk yıl giderim çok kötüyse direk açığa geçerim veya ilk dönemden açığa geçerim...

Kayıt işlemleri dönem başı oluyor genelde. Halk Eğitim Merkezlerine gidip kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıt işlemleri dönem başı oluyor genelde. Halk Eğitim Merkezlerine gidip kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Hocam bulunduğum yerde fazla iyi okul yok olanların da puanı çok yükselmiş ne yapmam lazım? Hiç çözüm yolu yok mu dersiniz?

Hocam bulunduğum yerde fazla iyi okul yok olanların da puanı çok yükselmiş ne yapmam lazım? Hiç çözüm yolu yok mu dersiniz?

Ek tercih deneyin hocam, bir ihtimal olsa bile gelebilir.

Özel okul hocam anca o kurtarır.

Bir şey olmaz. Sürekli nakil kovalarsınız. LGS'ye ilk girenlerdenim. OBP 97 iken sıra arkadaşımın 57 idi Pek kasmamak lazım, her nakil zamanında şansınızı deneyin. Ben 10. sınıfta kurtulmuştum. Hatta yazın ilk 2 yerleştirmede İmam hatiplere atıyordu beni. Saçma bir sistem ama illaki kurtarırsınız.

Berbat bir okul okumaktansa, açıktan okumak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…